
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Από τον Παπαδημούλη η πρώτη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ
Συλλυπητήρια στους οικείους του τέως βασιλιά από τον Δημήτρη Παπαδημούλη, που σπεύδει να προσθέσει ότι πλεον στην Ελλάδα οι φιλοβασιλικοί είναι λιγότεροι από το δημοψήφισμα του 1974.
Την είδηση του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σχολίασαν αρκετοί υπουργοί της ΝΔ. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο μόνος που σχολίασε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου ήταν ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο twitter.
Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έντονο παρασκήνιο για τα διαδικαστικά σε ότι αφορά την ταφή και την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, με την οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες, να ζητά κηδεία με τιμές αρχηγού κράτους, ο Δημήτρης Παπαδημούλης σπεύδει να τονίσει ότι ο Κωνσταντίνος, «εξέπεσε οριστικά του αξιώματος του με το δημοψήφισμα του 1974, όταν ο ελληνικός λαός με 69,2%, κατάργησε τον θεσμό της Βασιλείας. Σήμερα οι φιλοβασιλικοί είναι ακόμη λιγότεροι».
Η ανάρτηση του Παπαδημούλη
Απεβίωσε ο #Κωνσταντινος #Γλυξμπουργκ . Συλλυπητήρια στους οικείους του. Εξέπεσε οριστικά του αξιώματος του με το δημοψήφισμα του 1974, όταν ο ελληνικός λαός με 69,2%, κατάργησε τον θεσμό της Βασιλείας. Σήμερα οι φιλοβασιλικοί είναι ακόμη λιγότεροι. https://t.co/VO0zCxoTUY
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) January 10, 2023
- Μιλένα Αποστολάκη: «Η «δεύτερη ευκαιρία» δεν μπορεί να είναι κενό γράμμα
- Θανάσης Τσαλταμπάσης: Πέθανε ο πατέρας του – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: «Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με επερχόμενο σεισμό» – Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος
- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
- Ρούμπιο: Πρότεινε «νέα σχέση» του λαού της Κούβας με τις ΗΠΑ – Επίθεση στην κυβέρνηση της νησιωτικής χώρας
- Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία μητέρας και κόρης που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό δυστύχημα