Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι που ζει με την οικογένειά του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι που ζει με την οικογένειά του

Με την σύντροφό του, Μαράια Ριντλσπρίνγκερ, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους σε οτιδήποτε και να κάνουν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του και το σπίτι που ζουν όλοι μαζί είναι πραγματικά υπέροχο, με το λευκό να είναι το πρωταγωνιστικό χρώμα!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει συνδέσει τη ζωή του με τον αθλητισμό και σε ηλικία μόλις 29 ετών έχει καταφέρει να κάνει όλη την Ελλάδα να μιλά για εκείνον. Ο ίδιος έχει καταφέρει να κερδίσει, μεταξύ άλλων, δύο φορές τον τίτλο του MVP του ΝΒΑ και μία φορά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών, τον Οκτώβριο του 2021 συμπεριλήφθηκε στη επετειακή επιλογή των 75 καλύτερων παικτών της ιστορίας του NBA.

Με την σύντροφό του, Μαράια Ριντλσπρίνγκερ, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους σε οτιδήποτε και να κάνουν.

Το ζευγάρι ζει σε ένα αριστοκρατικό σπίτι, το οποίο αγοράστηκε το 2018 έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Όσον αφορά την τοποθεσία, το σπίτι βρίσκεται στη γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τετραγωνικών μέτρων.

Πριν από λίγες ημέρες, σε μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον είδαμε να ποζάρει στο σαλόνι του, το οποίο και ήταν υπέροχο και παντού κυριαρχούσε το λευκό χρώμα, ενώ τα έπιπλα και τα διακοσμητικά είναι σε γήινες αποχρώσεις.

Δείτε το σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024