
Μεγάλη νίκη του ΝΟ Βουλιαγμένης (13-12)
Η Βουλιαγμένη έπαιξε εξαιρετικά κόντρα στη Γιαντράν και έφτασε στη νίκη με σκορ 13-12.
Υπερπολύτιμη νίκη πέτυχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επιβλήθηκε με 13-12 επί της Γιαντράν Σπλιτ, στο κολυμβητήριο του Λαιμού και έμεινε ολοζώντανος στη μάχη για την παρουσία της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας του ομίλου που δίνει στο τέλος πρόκριση στο Final-8.
Με εξαίρεση ένα κακό διάστημα στην τρίτη περίοδο, ο ΝΟΒ ήταν εξαιρετικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε σε μεγάλη μέρα τους Χαλυβόπουλο, Καλογερόπουλο και Τρούλο και κατάφερε δίκαια να φτάσει σε μεγάλη νίκη.
Η ομάδα της Βουλιαγμένης είχε δημιουργήσει και διαφορά τριών γκολ στη διάρκκεθα του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει μέχρι το φινάλε, καθώς οι Κροάτες μείωσαν στο ένα και στο τελικό 13-12.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ 13-12
Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 2-3, 4-4.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 3, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Αλμύρας, Κουρόυβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.
ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ (Τζούρο Μαρέλγια): Μάρτσελιτς, Μπούριτς 2, Μάρινιτς Κράγκιτς 1, Τσάγαλι 1, Μπούτιτς 2, Πέικοβιτς, Μπούκιτς 1, Ζόβιτς 1, Ντέλιτς 1, Ντόμπουντ 3, Σέτκα, Τομάσοβιτς, Άνιτς.
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


