Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Αλλαγές από τον Μίτσελ με Ατρόμητο

Ολυμπιακός: Αλλαγές από τον Μίτσελ με Ατρόμητο

Ο Μίτσελ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο αναμένεται να προχωρήσει για πρώτη φορά σε αλλαγές μετά την επανέναρξη της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός μετά την καταιγιστική εμφάνιση και νίκη με 4-0 επί του Βόλου στο «κατακόκκινο» Πανθεσσαλικό Στάδιο, μπαίνει σε ρυθμούς Κυπέλλου, καθώς αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στη ρεβάνς για τη φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν πετύχει για πρώτη φορά τρεις συνεχόμενες νίκες τη φετινή σεζόν θα παίξουν με την ομάδα του Περιστερίου εκτός έδρας, με στόχο την πρόκριση στους «8» μετά και το σκορ του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη (4-1).

Ο Μίτσελ μετά από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος, συν το πρώτο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, αναμένεται να προχωρήσει για πρώτη φορά σε ροτέισον μετά τη διακοπή, λόγω και των συνθηκών, αφού το προβάδισμα με 4-1 του δίνει τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Φυσικά, ο Ισπανός δεν θα αλλάξει όλη την ενδεκάδα για το αυριανό ματς, όμως σίγουρα κάποιοι θα μείνουν εκτός ενδεκάδας για να πάρουν ανάσες, αλλά και για να είναι πιο φρέσκοι για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη την Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίτσελ δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, όμως δεδομένα θα έχει 3-4 αλλαγές και ίσως και παραπάνω, με παίκτες όπως ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Σωκράτης, αλλά και ο Ροντινέι, που ήταν βασικοί στα προηγούμενα ματς να μην είναι στο αρχικό σχήμα, στα πλαίσια του ροτέισον του προπονητή του Ολυμπιακού.

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024