Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατσουράνης: «Η ΑΕΚ πρέπει να τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών» (vid)

Κατσουράνης: «Η ΑΕΚ πρέπει να τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών» (vid)

Τι είπε ο Κώστας Κατσουράνης στους «Betarades» για τις διακοπές στο αθηναϊκό ντέρμπι και την τιμωρία που πρέπει να δεχτεί η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο τέρμα του Ορμπελίν Πινέδα και έβαλε «στοπ» στο αήττητο του τριφυλλιού, αλλά και «φωτιά» στο πρωτάθλημα, αφού πλέον η Ένωση πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς τον αντίπαλο της.

Ένα ντέρμπι το οποίο ξεκίνησε με μια δεκάλεπτη καθυστέρηση στην «OPAP Arena» λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί της Ένωσης. Διακοπές υπήρξαν και στο δεύτερο μέρος, ακριβώς μετά το γκολ που πέτυχε ο Πινέδα λόγω των καπνογόνων, ενώ σε μια άλλη φάση το παιχνίδι μπήκε και πάλι στον… πάγο λόγω μιας κροτίδας που εκτόξευσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ προς το μέρος του Μπρινιόλι.

Ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, τόσο με τη φανέλα της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού, πήρε θέση για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια και μέσα από την εκπομπή των «Betarades» τόνισε ότι η Ένωση πρέπει να τιμωρηθεί με τουλάχιστον μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών ώστε να «στρώσει χαρακτήρα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κατσουράνης:

«Πολλή ομίχλη, το ματς πρέπει να γινόταν στα Γιάννενα. Νομίζω ότι πρέπει να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, στα σοβαρά. Να πάρει ένα κεκλεισμένων. Να στρώσει χαρακτήρα. Εντάξει σήμερα έγινε και αυτό με τον Μπρινιόλι, πρέπει να τιμωρηθεί μόνο για αυτό. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι είχε μομέντουμ η ΑΕΚ να πετύχει και άλλο γκολ. Μετά το 1-0 είχε μομέντουμ και για δεύτερο γκολ και η λογική λέει ότι θα δημιουργούσε και άλλες ευκαιρίες. Ο κόσμος της έκανε κακό.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024