
Γκρίνια για την παραμονή Ντεσάν
Να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρετ, αρχικά επιθυμούσε η ανανέωση του συμβολαίου να είναι μέχρι το 2024.
Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανανέωσε τη θητεία του στην Εθνική Γαλλίας μέχρι το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, το 2026, ωστόσο δεν χάρηκαν όλοι με την είδηση.
Πρώτος απ’ όλους ο Καρίμ Μπενζεμά που τερματίζει την καριέρα του στους Μπλε. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δεν θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο όσο ο Ντεσάν κάθεται στον πάγκο της Γαλλίας. Επίσης ο Χουσέμ Αουάρ θα προτιμήσει τελικά να εκπροσωπήσει την Αλγερία από τους Μπλε λόγω του Ντεσάν, ενώ σαν αυτόν υπάρχουν ακόμα πολλοί παίκτες.
Είναι επίσης ο Ζινεντίν Ζιντάν. Απέρριψε προτάσεις από τις εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, της Πορτογαλίας και των ΗΠΑ γιατί ήθελε να ηγηθεί της Γαλλίας. Τώρα αναζωπυρώνονται τα σενάρια για πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βραζιλίας.
Την είδηση της ανανέωσης της θητείας του Ντεσάν με τη γαλλική ομοσπονδία την έδωσε ο ίδιος ο προπονητής, θέλοντας ίσως να βάλει τέλος στη φημολογία και να στείλει το δικό του μήνυμα προς όσους τον αμφισβητούν. Να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρετ, αρχικά επιθυμούσε η ανανέωση του συμβολαίου να είναι μέχρι το 2024.
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο!
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN
- ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]



