
Βέροια: Η 29χρονη ομολόγησε την παιδοκτονία στον Αλιάκμονα
Η μάνα ομολόγησε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης για τον θάνατο του μωρού
Την αποτρόπαια πράξη της ομολόγησε η 29χρονη από τη Βέροια, η οποία είχε συλληφθεί ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία του μωρού της που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα.
Η γυναίκα, η οποία μέχρι σήμερα αρνούνταν διαρκώς πως πέταξε το μωρό στον ποταμό, παραδέχτηκε την πράξη της κατά την διάρκεια της αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο σημείο, παρουσία ανακριτή.
Μόλις έφτασε στο σημείο της αναπαράστασης δήλωσε ότι θέλει να αλλάξει την κατάθεσή της και ομολόγησε ότι πέταξε το παιδί της στο ποτάμι ισχυριζόμενη βέβαια παράλληλα ότι το βρέφος είναι ακόμη ζωντανό. Ευρισκόμενη προφανώς σε σύγχυση στη συνέχεια επέμεινε ότι το μωρό της ζει καθώς το πέταξε μακριά από εκεί που ισχυρίζονται ότι το βρήκαν
«Θέλω να ανακαλέσω και να αλλάξω τη κατάθεσή μου. Αυτά που είπα δεν συνέβησαν. Εγώ έριξα το παιδί στο νερό», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες. Η 29χρονη, επίσης, φέρεται να αρνήθηκε πως είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν μπόρεσε να εξηγήσει τον λόγο που προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη της.
Περίπου στις 10 το πρωί, η 29χρονη έφτασε, συνοδεία αστυνομικών, στο φράγμα του Αλιάκμονα, έξω από τη Βέροια, εκεί όπου βρέθηκε νεκρό, στα παγωμένα νερά του, το μικρό κοριτσάκι.
Η μητέρα, η οποία μετά την απολογία της στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, από τη στιγμή που έφτασε με ταξί στο φράγμα μέχρι που εγκατέλειψε το σημείο, ρίχνοντας προηγουμένως το παιδί της στα νερά.
Σημειώνεται ότι η αναπαράσταση είχε συνολική διάρκεια μία ώρα και 40 λεπτά, ενώ έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Τι είχε πει στην απολογία της
Στην απολογία της, η 29χρονη είχε αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την οποία διώκεται, υποστηρίζοντας ότι επισκέφθηκε το φράγμα αφήνοντας το βρέφος να παίξει στην τεχνητή λίμνη της Αγίας Βαρβάρας.
«Δεν το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε κι έπεσε στη λίμνη χωρίς να το δω» φέρεται να είχε υποστηρίξει η 29χρονη, ενώ είχε εμφανιστεί μετανιωμένη που άφησε το παιδί αβοήθητο. «Εάν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να είχα βοηθήσει το παιδί μου» είχε πει στην απολογία της.
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα


