
Σαλερλιτάνα – Τορίνο 1-1: Ο Οτσόα… σταμάτησε τους φιλοξενούμενους
Από έναν βαθμό (1-1) πήραν Σαλερνιτάνα και Τορίνο στη συνάντησή στο Σαλέρνο, με τη «Γκρανάτα» να έχει σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες για να φύγει νικήτρια.
Από έναν βαθμό (1-1) πήραν Σαλερνιτάνα και Τορίνο στη συνάντησή στο Σαλέρνο, με τη «Γκρανάτα» να έχει σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες για να φύγει νικήτρια, βρίσκοντας πάντως απέναντί της και τον υπέροχο-για ένα ακόμα παιχνίδι-Οτσόα.
Στο πρώτο ημίχρονο της απόλυτης κυριαρχίας, οι παίκτες του Τζούριτς σκόραραν με τον Σανάμπρια (36′) είχαν δοκάρι με τον Σούρς, αλλά και άλλες εννέα ευκαιρίες για γκολ.
Μετά το ημίχρονο, που είχε διάρκεια 25 λεπτά λόγω προβλήματος με το VAR στον αγωνιστικό χώρο, το ματς άλλαξε. Η είσοδος του Πιάτεκ άλλαξε τη Σαλερνιτάνα μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο.
Η ισοφάριση έφτασε από τον Βιλένα (49′), ενώ στη συνέχεια ο Ροντρίγκεζ είχε ένα ακόμα δοκάρι για την επισκέπτρια.
- Αντισυλληπτικό και αφροδισιακό: Σίλφιο, το χαμένο «χρυσάφι» της αρχαίας Ρώμης
- Σχέση: Μην αφήσεις τη σύγκρουση να γίνει πόλεμος
- Ενεργειακό σοκ στην Ευρώπη: Ποιες πρωτεύουσες της ΕΕ χτύπησε περισσότερο; Η Αθήνα στους μεγάλους χαμένους
- Τι τρέχει ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπρετ Γκόλντσταϊν;
- ΕΦΚΑ: Γιατί γίνονται λάθη στις συντάξεις – Τι πρέπει να κάνει ο δικαιούχος
- Κοινωνικές κατοικίες: Πώς θα κατασκευαστούν



