
Σαλερλιτάνα – Τορίνο 1-1: Ο Οτσόα… σταμάτησε τους φιλοξενούμενους
Από έναν βαθμό (1-1) πήραν Σαλερνιτάνα και Τορίνο στη συνάντησή στο Σαλέρνο, με τη «Γκρανάτα» να έχει σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες για να φύγει νικήτρια.
Από έναν βαθμό (1-1) πήραν Σαλερνιτάνα και Τορίνο στη συνάντησή στο Σαλέρνο, με τη «Γκρανάτα» να έχει σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες για να φύγει νικήτρια, βρίσκοντας πάντως απέναντί της και τον υπέροχο-για ένα ακόμα παιχνίδι-Οτσόα.
Στο πρώτο ημίχρονο της απόλυτης κυριαρχίας, οι παίκτες του Τζούριτς σκόραραν με τον Σανάμπρια (36′) είχαν δοκάρι με τον Σούρς, αλλά και άλλες εννέα ευκαιρίες για γκολ.
Μετά το ημίχρονο, που είχε διάρκεια 25 λεπτά λόγω προβλήματος με το VAR στον αγωνιστικό χώρο, το ματς άλλαξε. Η είσοδος του Πιάτεκ άλλαξε τη Σαλερνιτάνα μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο.
Η ισοφάριση έφτασε από τον Βιλένα (49′), ενώ στη συνέχεια ο Ροντρίγκεζ είχε ένα ακόμα δοκάρι για την επισκέπτρια.
- Πανσερραϊκός: Τα θαύματα της Άνοιξης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.04 – 25.04.2026]
- Πέταξαν σορούς 50 βρεφών και 6 ενηλίκων σε νεκροταφείο στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο
- Λιοσίων: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της 16χρονης – Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός, θέμα ωρών η σύλληψή του





