
«Κοκκίνισε» ο Βόλος: Ξεκίνησε το πάρτι των οπαδών του Ολυμπιακού
Ο Βόλος έχει γεμίσει από οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει το πάρτι λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας τους για το πρωτάθλημα
Ο Βόλος έχει γίνει… ερυθρόλευκος! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δίνουν βροντερό «παρών» στην πόλη της Μαγνησίας, λίγες ώρες πριν το ματς της ομάδας τους κόντρα στον Βόλο (16:00) για το πρωτάθλημα.
Οι Πειραιώτες θα έχουν τελικά στο πλευρό τους περισσότερους από 15.000 φίλους του συλλόγου, στον κρίσιμο αγώνα για τη 17η αγωνιστική της Superleague, στον οποίο η ομάδα του Μίτσελ χρειάζεται μόνο τη νίκη προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις, εν όψει και του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» (19:30).
Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο, πλήθος κόσμου κάνει τη βόλτα του στους δρόμους του Βόλου, περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη του ματς στο Πανθεσσαλικό.
Ήδη οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει το πάρτι τους και… ζεσταίνονται εν όψει του ματς.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες και βίντεο από τον Βόλο:
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Άνω Τούμπα – Σώθηκε ένας ηλικιωμένος
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος οδηγούσε κλεμμένη μηχανή με 170χλμ/ώρα
- Κυψέλη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις ρωγμές σε σπίτια – «Δεν ξέρουμε αν υπάρχει στατική επάρκεια ή όχι»


