
Α.Ο. Θήρας – Ολυμπιακός 0-3: Άνετο νίκη για τις «ερυθρόλευκες»
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 στη Σαντορίνη του Α.Ο. Θήρας για την 11η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η γυναικεία ομάδα βόλει του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 σετ της Α.Ο. Θύρας στη Σαντορίνη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.
Στην δεύτερη θέση με 9-2 οι ερυθρόλευκες, στην πέμπτη και με 6-5 οι γηπεδούχες.
Ο Ολυμπιακός ήταν εξ αρχής το «αφεντικό» της αναμέτρησης με τις «ερυθρόλευκες» να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και στα τρία σετ, κατακτώντας άνετα το πρώτο με 17-25.
Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα δύο, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στην κατάκτηση του δεύτερου και του τρίτου σετ με το ίδιο σκορ (19-25).
- Το να μην κάνουμε τίποτα δεν είναι κακό
- Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος το Σάββατο – Σε «πορτοκαλί» συναγερμό η Κρήτη
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία ευκαιρία του Πολάκη για πρόεδρος – Σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης στην Κεντρική Επιτροπή
- Ανοικτά αύριο τα καταστήματα για την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων – Το ωράριο
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- The Dreamers: Έρωτας, δράμα, πολιτική – Ένα νοσταλγικό ταξίδι στη Nouvelle Vague


