
Τσίπρας: Τα τελευταία χρόνια περπατάμε στο σκοτάδι – Έχουμε ανάγκη περισσότερο φως
Ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του για τα Θεοφάνια, ανέφερε με νόημα, ότι έχουμε ανάγκη για περισσότερο φως.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε σήμερα στον Πειραιά στην τελετή αγιασμού των υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανίων.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, που έγινε στην Αποβάθρα που βρίσκεται μπροστά από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα, ο κ. Τσίπρας, έστειλε το δικό του μήνυμα, αναφέροντας με νόημα, ότι έχουμε ανάγκη για περισσότερο φως.
Το μήνυμα Τσίπρα
Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Λαμπρή μέρα για την Ορθοδοξία, μια σπουδαία μέρα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Εύχομαι σε όλες και σε όλους αντοχές, δύναμη, πίστη στις δυνάμεις μας και περισσότερο φως. Το έχουμε ανάγκη, ιδίως τα τελευταία χρόνια που περπατάμε στο σκοτάδι».
- Εγκλήματα πολέμου χαρακτηρίζουν οι χώρες του Κόλπου τις επιθέσεις του Ιράν σε πολιτικές υποδομές
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα 23χρονο μοτοσικλετιστή – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-0: Είχε ευκαιρίες, του έλειψε το γκολ – Ντεμπούτο για Ρόκα και Πόποβιτς (vids)
- Νορβηγία: Πάνω από 100 σπίτια καταστράφηκαν από πυρκαγιά – Εκατοντάδες άνθρωποι σε καταφύγια
- Αλλαγές στη Γραμμή 3 του Μετρό: Πέντε σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από την Κυριακή
- Ο Ματ Ντέιμον σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Τομ Χόλαντ – «Με δουλεύεις, έτσι;»
