Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Ο Πούτιν θα πεθάνει σύντομα λένε οι μυστικές υπηρεσίες

Ουκρανία: Ο Πούτιν θα πεθάνει σύντομα λένε οι μυστικές υπηρεσίες

Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σε μία συνέντευξη – κόλαφο, στο αμερικανικό δίκτυο ABC, ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Κιέβου, Κίρλο Μπουντάνοφ, ανέφερε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν πρόκειται να πεθάνει πολύ σύντομα, καθώς πάσχει από καρκίνο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο επικεφαλής φαίνεται ότι έχει άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στον Ρώσο Πρόεδρο και του δίνουν πληροφορίες.

Βέβαια, ο Ουκρανός Αρχηγός δεν είναι ο πρώτος που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Το ίδιο είχε αναφέρει και πράκτορας της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Δανίας FE, που κατονομάζεται μόνο ως Joakim από τη Mail Online, ο οποίος είχε δηλώσεις πως ο Πούτιν πάσχει και από χρόνιους πόνους. Αυτό φαίνεται να εξηγεί από τα πλάνα που τον δείχνουν να πιάνει σφιχτά τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω του, προκειμένου να στηριχθεί.

Η παραδοχή που προκαλεί πολλά ερωτηματικά

Παράλληλα, ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών προχώρησε στην έμμεση, αλλά όχι ρητή, παραδοχή ότι η Ουκρανία σχετίζεται με τις επιθέσεις σε ρωσικές αεροπορικές βάσεις εντός της επικράτειας της Ρωσίας. Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του ουκρανικού στρατού αναμένει νέα πλήγματα στα βάθη της ρωσικής επικράτειας, αλλά δεν παραδέχθηκε την εμπλοκή της Ουκρανίας σε αυτά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε για τα πλήγματα σε αεροπορικές βάσεις, όπου τον Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον τρεις παρόμοιες επιθέσεις, η τελευταία εκ των οποίων στις 26 Δεκεμβρίου, ωστόσο είπε ότι δεν μπορεί να απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα παρά μόνο μετά τον τερματισμό του πολέμου.

Δείτε το βίντεο

Η κατάσταση της υγείας του Πούτιν

Αντίθετη άποψη για την εξέλιξη της υγείας του Ρώσου Προέδρου είχε ο Ρώσος πολιτικός αναλυτής, Valery Solovey, ο οποίος είχε αναφέρει στην Daily Mail, ότι οι γιατροί έχουν χρησιμοποιήσει τις τελευταίες δυτικές θεραπείες για να θεραπεύσουν τον καρκίνο του και να σταματήσουν την εξάπλωσή του. Είπε χαρακτηριστικά, ότι «Η θεραπεία ήταν πάρα πολύ επιτυχής. Τον έχουν θεραπεύσει σε σημαντικό βαθμό.»

Ο ίδιος δεν ανέφερε από πού προέρχονται οι «μη Ρώσοι γιατροί» που φέρονται να θεραπεύουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά ο άρρωστος ηγέτης του Κρεμλίνου τους «εμπιστεύεται», με τη θεραπεία να επιβλέπεται από κορυφαίους γιατρούς της Μόσχας, τόνισε. Προηγουμένως υπήρξαν ισχυρισμοί ότι εξαρτάται από σωτήρια φάρμακα που συνταγογραφούνται από ισραηλινούς γιατρούς και αγοράζονται στο Ισραήλ.

«Έχει προβλήματα στην κίνηση»

Ο Solovey δήλωσε στο ουκρανικό κανάλι YouTube Odesa Film Studio ότι «ο Πούτιν είναι προφανές ότι έχει προβλήματα με την κίνηση – με τα πόδια – τα οποία πολλοί έχουν παρατηρήσει. Αρχικά έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου, ο οποίος έχει εξαπλωθεί «και είναι πιο επικίνδυνος τώρα» και η φαρμακευτική αγωγή έχει οδηγήσει σε πρώιμα συμπτώματα της νόσου Πάρκινσον, ισχυρίστηκε. Έχει αρκετά σοβαρά ιατρικά προβλήματα», δήλωσε ο Solovey.

«Το πιο σοβαρό από αυτά είναι το ογκολογικό. Μέχρι στιγμής κρατιέται «εν πλω» με τον τρόπο που επιμελούνται τη θεραπεία οι μη Ρώσοι γιατροί. Η στρατηγική και η τακτική της θεραπείας καθορίστηκαν από γιατρούς που βρίσκονται εκτός Ρωσίας. Είναι οι γιατροί που τον χειρούργησαν τον Φεβρουάριο του 2020, αμέσως μετά τη διάγνωση του με όγκο. Με τη Ρωσία να έχει εμπλακεί σε έναν πόλεμο με μπροστάρη τον Πούτιν, η υποτιθέμενη κατάστασή του και η θεραπεία του «έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επίγνωση της κατάστασής του και στην επάρκεια των αποφάσεων που λαμβάνει»»

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024