Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυστύχημα στο Βουκουρέστι: Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση του 53χρονου

Δυστύχημα στο Βουκουρέστι: Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση του 53χρονου

Τον Αλέξη Κούγια επέλεξαν οι συγγενείς του 53χρονου για την εκπροσώπηση στις δίκες χρηματικής αποζημιώσεως λόγω δυστυχήματος στο Βουκουρέστι, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του

Ο Αλέξης Κούγιας αναμένεται να εκπροσωπήσει την οικογένεια του 53χρονου που έχασε την ζωή του μετά το τραγικό δυστύχημα στο Βουκουρέστι. Το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με μπάρα ελέγχου ύψους των οχημάτων, με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, οι συγγενείς του 53χρονου επέλεξαν τον δικηγόρο «για να εκπροσωπήσει τόσο στις ποινικές δίκες όσο και στις δίκες χρηματικής αποζημιώσεως λόγω της ψυχικής τους οδύνης, εξαιτίας του απροσδόκητου θανάτου στο τραγικού δυστύχημα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας».

Όλη η ανακοίνωση

«Τον Επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου Αλέξιου Κούγια επέλεξαν οι συγγενείς του αείμνηστου Ν.Χ. για να εκπροσωπήσει τόσο στις ποινικές δίκες, όσο και στις δίκες χρηματικής αποζημιώσεως λόγω της ψυχικής τους οδύνης, εξαιτίας του απροσδόκητου θανάτου στο τραγικού δυστύχημα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Κατόπιν αυτής της εντολής το δικηγορικό μας γραφείο θα συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία τόσο από τη ποινική δικογραφία, η οποία δημιουργήθηκε από τις διωκτικές αρχές της Ρουμανίας, αλλά και όλα τα στοιχειά τα οποία απαιτούνται για τους υπαιτίους αυτής της τραγωδίας ( υπαίτιος οδηγός και ιδιοκτήτρια εταιρεία του ζημιογόνου αυτοκινήτου, η οποία έχει αναλάβει την ασφαλιστική κάλυψη του ζημιογόνου λεωφορείου και του υπαίτιου οδηγού του).

Το δικηγορικό γραφείο μας θα διερευνήσει την εκδοχή της ευθύνης των αρμόδιων υπηρεσιών της Ρουμανίας για την βαριά κατασκευή, η οποία προειδοποιούσε για το επιτρεπόμενο ύψος των διερχόμενων οχημάτων, εάν αυτή ήταν σύννομη.»

Βουκουρέστι: Τι λένε ρουμανικά ΜΜΕ για το σημείο του δυστυχήματος – «Το πρόβλημα δεν είναι οι οδηγοί αλλά άλλο»

Πώς περιέγραψε ο οδηγός το περιστατικό

Σύμφωνα με τον οδηγό, αρχικά το λεωφορείο χτύπησε με την κεραία στη μεταλλική μπάρα, ο οδηγός φρενάρισε δυνατά, το όχημα συνέχισε να προχωρά για δύο μέτρα με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κλιματιστικό και η οροφή να καταρρεύσει.

Ο συνήγορος του οδηγού ανέφερε πως εάν το υλικό ήταν ελαφρύ και ανασηκωνόταν με το πρώτο άγγιγμα, σήμερα δε θα μιλούσαμε για την τραγωδία που συνέβη. Αντίθετα, πρόσθεσε, κατέρρευσε και προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου.

Ο κ. Ματθαίου πρόσθεσε πως πρόκειται για έναν ήρεμο άνθρωπο που δεν τρέχει στο δρόμο κάτι που επιβεβαιώνει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας μεταφορών.

Κατασκευαστικές αστοχίες

Την ίδια στιγμή, πάντως, οι Αρχές της χώρας ερευνούν και ενδεχόμενες κατασκευαστικές αστοχίες στο σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, μιας και κατά το παρελθόν υπήρξαν κι άλλα σοβαρά τροχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, οι εργασίες ανακατασκευής του τούνελ ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο αλλά η άσφαλτος στρώθηκε αμέσως μετά, και ενδεχομένως να μειώθηκε το ύψος για τα διερχόμενα οχήματα και για το λόγο αυτό τοποθετήθηκαν οι συγκεκριμένες μεταλλικές μπάρες με το όριο ύψους.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024