
Δανάη Λιβιεράτου: Τρελά ερωτευμένη η τραγουδίστρια – Το παθιασμένο φιλί με τον σύντροφό της
Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Παρίσι και μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα στα social media
Τον έρωτα στα μάτια του Pablo Miller έχει βρει η Δανάη Λιβιεράτου. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου και ο νεαρός μουσικός βρίσκονται σε σχέση και δεν το κρύβουν.
Αν και στην αρχή απέφευγαν να εκφραστούν δημοσίως πλέον δεν διστάζουν να μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους και να μοιραστούν κοινά στιγμιότυπά τους στα social media.
Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και κάθε στιγμή τους είναι γεμάτη από μουσική, καθώς σπουδάζουν στο Royal Northern College of Music στο Μάντσεστερ. Εκτός από τη μουσική όμως λατρεύουν και τα ταξίδια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο έτος στο Παρίσι και έδωσε το πρώτο φιλί του χρόνου στην πόλη του Φωτός. Η Δανάη Λιβιεράτου μάλιστα, μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από το ταξίδι τους δίνοντας μια γεύση από όσα έκαναν.
Σε ένα από τα στιγμιότυπα, ανταλλάσσει ένα φιλί με τον αγαπημένο της και στη λεζάντα γράφει: «Καινούρια μέρα, καινούρια όνειρα».
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε
- Το Τέξας εκτέλεσε άνδρα για φόνο που διαπράχθηκε το 2004, στην 600ή εκτέλεση που πραγματοποιεί η πολιτεία
- Η Τζίλιαν Άντερσον έπαθε κρίση πανικού βλέποντας μια σκηνή από ταινία της
- Βρετανία: Θα φύγει ο Στάρμερ; Κι αν ναι, πώς; Τα τέσσερα σενάρια της μάχης για το Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (15/5): Πού δείτε το Παναθηναϊκός-Μύκονος και το Άστον Βίλα-Λίβερπουλ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αττική Οδό
- Κέρκυρα: Νέα απάτη – Πήραν από 79χρονο 200.000 ευρώ προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ





