Την πρώτη συμμετοχή του Ροντινέι με τα χρώματα του Ολυμπιακού προανήγγειλε ο Μίτσελ στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των πρωταθλητών με τον Ιωνικό (3/1, 21:30) στη Νεάπολη, για την 16η αγωνιστική της Super League.

Και πράγματι, ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός το βράδυ της Δευτέρας (2/1) για το εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό. Ο Ροντινέι συμπεριελήφθη από τον Μίτσελ και όπως γνωστοποίησε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πολύ πιθανό ο Λατινοαμερικάνος άσος να φορέσει για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα .

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Ουί Τζο Χουάνγκ.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όπως επίσης και οι Παπέ Αμπού Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Πιέρ Κούντε, Ματιέ Βαλμπουενά και Μαρσέλο. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και ο Ουσεϊνού Μπα, οι οποίοι βρίσκονται σε διαδικασία σταδιακής επανένταξης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (3/1, 21:30, Cosmote TV) τον Ιωνικό στο Γήπεδο Νεάπολης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Το απόγευμα της Δευτέρας (2/1) οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι, το οποίο θα είναι το πρώτο για το 2023.

Οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.