Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Ροντινέι η αποστολή του Ολυμπιακού (pic)

Με Ροντινέι η αποστολή του Ολυμπιακού (pic)

Ο Βραζιλιάνος συμπεριελήφθη από τον Μίτσελ στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ιωνικό (3/1, 21:30).

Την πρώτη συμμετοχή του Ροντινέι με τα χρώματα του Ολυμπιακού προανήγγειλε ο Μίτσελ στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των πρωταθλητών με τον Ιωνικό (3/1, 21:30) στη Νεάπολη, για την 16η αγωνιστική της Super League.

Και πράγματι, ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός το βράδυ της Δευτέρας (2/1) για το εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό. Ο Ροντινέι συμπεριελήφθη από τον Μίτσελ και όπως γνωστοποίησε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πολύ πιθανό ο Λατινοαμερικάνος άσος να φορέσει για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα .

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Ουί Τζο Χουάνγκ.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όπως επίσης και οι Παπέ Αμπού Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Πιέρ Κούντε, Ματιέ Βαλμπουενά και Μαρσέλο. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και ο Ουσεϊνού Μπα, οι οποίοι βρίσκονται σε διαδικασία σταδιακής επανένταξης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (3/1, 21:30, Cosmote TV) τον Ιωνικό στο Γήπεδο Νεάπολης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Το απόγευμα της Δευτέρας (2/1) οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι, το οποίο θα είναι το πρώτο για το 2023.

Οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024