Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέαμπτσουκ: «Όπως με τον Αστέρα…»

Ρέαμπτσουκ: «Όπως με τον Αστέρα…»

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Τον Ιωνικό στη Νίκαια αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός (3/1, 21:30) για τη 16η αγωνιστική της Super League και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις μετά το 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτό το γεγονός στάθηκε μιλώντας στην Cosmote TV ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ που τόνισε πως έτσι θα πρέπει να είναι στο εξής η ομάδα του ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Όσα είπε ο Μολδαβός:

Οι ευχές του για το 2023: «Καλή χρονιά σε όλους και σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Πιστεύω πως διανύουμε μια δύσκολη χρονιά, όμως είμαστε σε μια κατάσταση που μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι. Η μεγάλη μου επιθυμία για τη νέα χρονιά, όπως και όλων μας, είναι οι νίκες».

Για το αν αποτελεί οδηγό το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ναι φυσικά. Αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί παρελθόν, πρέπει όμως να το επαναλάβουμε και να συνεχίσουμε έτσι σε όλα τα ματς που ακολουθούν».

Για το ματς με τον Ιωνικό: «Ξέρω πως είναι μια δύσκολη έδρα. Όταν παίζεις εκεί πάντα είναι δύσκολα. Το θυμάμαι από πέρσι όμως ελπίζω πως όπως και πέρσι θα καταφέρουμε να φύγουμε νικητές. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Να είμαστε ο Ολυμπιακός και να παίξουμε με χαρακτήρα και προσωπικότητα».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024