Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελίσσια: Σοκ για ηλικιωμένη – Λήστεψαν το σπίτι της για δεύτερη φορά

Μελίσσια: Σοκ για ηλικιωμένη – Λήστεψαν το σπίτι της για δεύτερη φορά

Οι ληστές βρήκαν και έκλεψαν κοσμήματα αλλά και κάποια αντικείμενα αξίας, τα έβαλαν σε μία μαξιλαροθήκη και στη συνέχεια έγιναν «καπνός» μπαίνοντας σε ένα μαύρο αυτοκίνητο

Ένα περίεργο… συνήθειο έχουν αποκτήσει διαρρήκτες που έχουν βάλει στόχο την περιοχή των Μελισσίων, αυτό του να μπαίνουν στα σπίτια δύο και τρεις φορές.

Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν περιστατικά που έλαβαν χώρα στην εν λόγω περιοχή.

Το πρώτο περιστατικό έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σπίτι επί της οδού Τερψιθέας, όταν τρία  άτομα πήδηξαν τα κάγκελα και κατάφεραν να μπουν στον περίβολο μίας μονοκατοικίας.

Πώς έδρασαν οι ληστές

Βρήκαν σε μία πλαστική ντουλάπα ένα σκεπάρνι, με το οποίο έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας και εισέβαλαν στο σπίτι, το οποίο έκαναν «φύλλο και φτερό».

Οι ληστές βρήκαν και έκλεψαν κοσμήματα αλλά και κάποια αντικείμενα αξίας, τα έβαλαν σε μία μαξιλαροθήκη και στη συνέχεια έγιναν «καπνός» μπαίνοντας σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Καταδίωξη

Ωστόσο, το περιστατικό είχε και… συνέχεια. Στη λεωφόρο Δημοκρατίας οι ληστές πέφτουν πάνω σε ένα περιπολικό το οποίο τους κάνει σήμα να σταματήσουν. Οι ίδιοι δεν σταματούν και ξεκίνησε η καταδίωξη. Οι τρεις ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο αφήνοντας μέσα την μαξιλαροθήκη με τα κλοπιμαία.

Λίγο πιο κάτω από το σημείο εγκατάλειψης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα τρία άτομα, ενώ σημειώνεται πως στο εν λόγω σπίτι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται διάρρηξη.

Στην ίδια περιοχή σημειώθηκε και το δεύτερο περιστατικό κλοπής. Για δεύτερη φορά μπήκαν διαρρήκτες σε σπίτι, δεν άφησαν τίποτα όρθιο ενώ στο συγκεκριμένο σπίτι έψαξαν ακόμα και τον… καταψύκτη και τα κλιματιστικά στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Η λεία της σπείρας στο τελευταίο περιστατικό ήταν 60.000 ευρώ σε χρυσαφικά, καθώς και 500 ευρώ σε μετρητά. Η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τους συγκεκριμένους ληστές.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024