Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημα στο ΟΑΚΑ το Davis Cup – Οι τιμές των εισιτηρίων

Επίσημα στο ΟΑΚΑ το Davis Cup – Οι τιμές των εισιτηρίων

Η ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης), ανακοίνωσε πως οι αγώνες της Ελλάδας με το Εκουαδόρ για το Davis Cup θα γίνουν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Έστω και με κάποια καθυστέρηση, ο ΕΦΟΑ ανακοίνωσε πως έλαβε το «πράσινο» φως για από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και οι αναμετρήσεις της σειράς αγώνας της Ελλάδας με το Εκουαδόρ, για το Davis Cup (4-5/02), θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ολυμπιακού Σταδίου.

Παράλληλα, η ομοσπονδία ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων που κυμαίνονται από 10 έως 30€. Στην ομάδα θα συμμετέχει κανονικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ η πλήρης σύνθεση θα γίνει γνωστή την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ:

«Η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα του Ισημερινού (ECUADOR), για την άνοδο στο GROUP I του DAVIS CUP, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 4 & 5 Φεβρουαρίου 2023.

Στη συνάντηση θα δώσει το παρόν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής μας θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τα εισιτήρια του αγώνα ορίστηκαν σε 30€, 20€ και 10€, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες. Η πώλησή τους θα ξεκινήσει άμεσα από την VIVA και από όσα Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Καλείται ολόκληρη η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στον πολύ κρίσιμο αγώνα της

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Το 2023 να είναι πλήρες από ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΕΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ σε όλες και σε όλους»

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024