Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ακόμη μια μυθική εμφάνιση και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε μια σημαντική νίκη, βάζοντας έτσι τέλος στο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών.
Ο Greek Freak μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τους Τίμπεργουλβς και δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη, τονίζοντας πως είναι πιο εύκολο να κοιμηθεί κάποιος μετά από μια νίκη.
«Ήμασταν στο -11, αλλά μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και ως ηγέτης προσπαθώ να πιέζω τον εαυτό μου στα όρια για να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει. Νιώθεις πολύ καλύτερα όταν νικάς και μπορείς να πας σπίτι σου να κοιμηθείς πιο εύκολα. Ακόμη και στις ήττες όμως, ελπίζω να μαθαίνουμε πράγματα, γιατί χτίζουμε κάτι εδώ. Είναι καλές οι νίκες, αλλά το θέμα είναι να εξελίσσεσαι σαν ομάδα», δήλωσε ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.