
Θεσσαλονίκη: Επιπλέον 1.500 γεύματα σε άπορους από τον δήμο Θεσσαλονίκης
Mοιράστηκαν κατά τις ημέρες των γιορτών από τον δήμο Θεσσαλονίκης.
Περισσότερα από 1.500 γεύματα σε άπορους, σε διαφορετικά σημεία της πόλης, μοιράστηκαν κατά τις ημέρες των γιορτών από τον δήμο Θεσσαλονίκης.
«Κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος, κανείς δεν πρέπει να νιώθει ότι δεν έχει την αλληλεγγύη μας, όχι μόνο τις ημέρες των γιορτών αλλά κάθε μέρα», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα στη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους των συσσιτίων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, στο 4ο παράρτημα του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.
Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Κοσμοπούλου εξήγησε ότι δόθηκαν στις οικογένειες που είναι ωφελούμενες του συσσιτίου, πέραν των καθημερινών γευμάτων και επιπλέον εορταστικά γεύματα την παραμονή των Χριστουγέννων και σήμερα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
«Στεκόμαστε κοντά στους ευάλωτους συμπολίτες μας με πολλούς και διάφορους τρόπους, όλο τον χρόνο. Με το ανοιχτό κέντρο ημέρας αστέγων και το υπνωτήριο αστέγων, όπου από τις 19 Δεκεμβρίου διανέμονται εορταστικά γεύματα, πλέον των καθημερινών, κάναμε μια μουσική γιορτή, με τη βοήθεια πάντα χορηγών. Συνολικά δόθηκαν επιπλέον 1500 γεύματα και διανέμονται σε έξι διαφορετικά σημεία στις πόλεις μας» είπε η κυρία Κοσμοπούλου.
- ΔΥΠΑ: Ειδικά προγράμματα 15.000 θέσεων για Δήμους και Περιφέρειες
- Τροχαίο στο Περιστέρι: Νεκρός 36χρονος οδηγός
- Greece Approves Purchase of Bergamini Frigates
- Συνταγές: Δύο πιάτα με noodles στα… γρήγορα
- Ρωσία – Κίνα: Αλληλοϋποστήριξη σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας – Τα μηνύματα ενόψει της συνάντησης Πούτιν με Σι
- Τέσσερις μύθοι για την πρωτεΐνη (και τι ισχύει)

