Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης Δουδωνής: «Τον ΣΥΡΙΖΑ τον κρατά τεχνητά στη ζωή ως σκιάχτρο η ΝΔ»

Παναγιώτης Δουδωνής: «Τον ΣΥΡΙΖΑ τον κρατά τεχνητά στη ζωή ως σκιάχτρο η ΝΔ»

Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, Παναγιώτης Δουδωνής, υπογράμμισε ότι παρατηρείται μια τοξική εκτροπή του δημοσίου διαλόγου, «στην οποία με προθυμία έχουν προσχωρήσει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ», λέγοντας μάλιστα πως «έχουν αρχίσει και μοιάζουν πάρα πολύ».

«Η Νέα Δημοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν αγκαζέ. Σε μια λογική ότι η ΝΔ θα εμφανίζει το σκιάχτρο του ΣΥΡΙΖΑ και θα κερδίζει», σημείωσε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Δουδωνής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΝΕ.

Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Όπως καταλαβαίνετε, τον ΣΥΡΙΖΑ τον κρατά τεχνητά στη ζωή η Νέα Δημοκρατία, γιατί θα εμφανίζει την περίοδο 2015-2019, θα λέει δύο ατάκες για τον κ. Βαρουφάκη και όλα καλά».

Μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο κ. Δουδωνής υποστήριξε πως «εμείς δεν είμαστε βολικοί. Γιατί είμαστε μια σοβαρή, προγραμματική δύναμη».

«Θέλουμε να είμαστε η εναλλακτική απέναντι στην τοξικότητα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ»

Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος υπογράμμισε ότι παρατηρείται μια τοξική εκτροπή του δημοσίου διαλόγου, «στην οποία με προθυμία έχουν προσχωρήσει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ», λέγοντας μάλιστα πως «έχουν αρχίσει και μοιάζουν πάρα πολύ».

«Εμείς θέλουμε να είμαστε η εναλλακτική απέναντι σε αυτή την τοξικότητα. Η σοβαρή εναλλακτική προγραμματική επιλογή», όπως είπε.

Όσο για το εκλογικό διακύβευμα που θέτει η κυβέρνηση της ΝΔ, ο κ. Δουδωνής χαρακτηριστικά: «Τι σημαίνει η σταθερότητα που μας λέει ο πρωθυπουργός; Αυτοδυναμία σημαίνει παντοδυναμία; Σταθερότητα είναι οι 151 έδρες ή οι 149 με δάνεια;».

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά και τις απειλές πολέμου δια στόματος του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, σημείωσε ότι «η επέκταση των χωρικών υδάτων είναι επέκταση της κυριαρχίας. Η κυριαρχία είναι απροϋπόθετη».

Και προσέθεσε πως η Τουρκία επαναλαμβάνει μια «κατάφωρη παραβίαση» του διεθνούς δικαίου, την οποία έχουμε την υποχρέωση να αναδεικνύουμε σε όλα τα διεθνή φόρα, για να επισημαίνουμε ποιος σέβεται το διεθνές δίκαιο, ποιος ασκεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά του δικαιώματα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024