Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποσύρει η εταιρεία γνωστό αντισηπτικό από την αγορά, μετά την απόφαση του ΕΟΦ

Αποσύρει η εταιρεία γνωστό αντισηπτικό από την αγορά, μετά την απόφαση του ΕΟΦ

Διευκρινίζουμε, σημειώνει η εταιρεία, ότι η απόφαση του ΕΟΦ «που αφορά αποκλειστικά και μόνο στο 'Dettol 2 σε 1 αντισηπτικό σπρέι χεριών και επιφανειών', δεν θέτει σε αμφισβήτηση την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και δεν επηρεάζει κανένα άλλο προϊόν Dettol».

Ανακοίνωση για την ανάκληση αντισηπτικού σπρέι που αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) εξέδωσε η εταιρεία που παράγει το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο είναι ιδιαίτερα γνωστό και βρίσκεται στα σπίτια του περισσότερου κόσμου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το δημοφιλές προϊόν Dettol, αντισηπτικό σπρέι για χέρια και επιφάνειες.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Reckitt Benckiser Hellas Healthcare Α.Ε. ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων και σε πλήρη συμμόρφωση με την σχετική απόφαση, προχωρά στη διαδικασία απόσυρσης του προϊόντος «Dettol 2 σε 1 αντισηπτικό σπρέι χεριών και επιφανειών» από τα σημεία πώλησης.

Διευκρινίζουμε, σημειώνει η εταιρεία, ότι η απόφαση του ΕΟΦ «που αφορά αποκλειστικά και μόνο στο ‘Dettol 2 σε 1 αντισηπτικό σπρέι χεριών και επιφανειών’, δεν θέτει σε αμφισβήτηση την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και δεν επηρεάζει κανένα άλλο προϊόν Dettol».

Επισημαίνουμε ότι το ίδιο προϊόν, «Dettol 2 σε 1 αντισηπτικό σπρέι χεριών και επιφανειών», με την ίδια ακριβώς σύσταση, έχει ήδη λάβει αδειοδότηση από τις αρμόδιες αρχές του Βελγίου και της Κύπρου και κυκλοφορεί κανονικά στις αγορές αυτές.

Στη Reckitt, αναγνωρίζουμε ως καθήκον μας να παρέχουμε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα Dettol και θα συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τον ΕΟΦ για την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας για τη διάθεση του συγκεκριμένου προϊόντος και στην ελληνική αγορά, καταλήγει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024