Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαλλιά: Το μήκος τους αποκαλύπτει την προσωπικότητά σου

Μαλλιά: Το μήκος τους αποκαλύπτει την προσωπικότητά σου

Εσείς ποιο στυλ προτιμάτε;

Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει μακριά, καρέ ή αγορέ μαλλιά. Είναι σημαντικό να επιλέγει το κούρεμα που την ευχαριστεί και την κολακεύει και αυτό εξαρτάται από το σχήμα του προσώπου της. Αν για παράδειγμα είναι οβάλ ή μακρύ, προτείνονται τα πιο κοντά και φιλαριστά.

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή, το μήκος των μαλλιών που επιλέγει «λέει» πολλά για την προσωπικότητά της. Είναι παρορμητική; Κρατά τις ισορροπίες; Μένει προσηλωμένη στους στόχους της; Μια ματιά στο λουκ της και όλα αποκαλύπτονται…

Το κοντό κούρεμα

Άτομα τα οποία κόβουν κοντά τα μαλλιά τους (αγορέ) χαρακτηρίζονται από κοινωνικότητα και αυτοπεποίθηση. Κάνουν εύκολα νέες γνωριμίες και δίνουν το δικό τους στίγμα σε οτιδήποτε. Είναι επίσης καλοί στο να ολοκληρώνουν γρήγορα τα tasks που σχετίζονται με δημιουργικότητα και ιδέες. Ωστόσο, μπορεί να γίνουν παρορμητικοί και να πληγώσουν τους γύρω τους.

Το καρέ κούρεμα

Τα άτομα με το συγκεκριμένο μήκος στα μαλλιά τους είναι ρεαλιστές. Λένε τα πράγματα έτσι όπως πραγματικά είναι και προσπαθούν να κρατούν τις ισορροπίες στη ζωή τους. Τους αρέσει να αποκτούν νέες εμπειρίες, να βλέπουν νέα μέρη και να εξερευνούν. Επίσης, προσφέρουν λύσεις σε πρακτικά προβλήματα και δίνουν καλές συμβουλές. Απεχθάνονται το χάος και τις ανοργάνωτες καταστάσεις και βαριούνται εύκολα.

Μαλλιά στο ύψος των ώμων

Τα άτομα με το συγκεκριμένο μήκος αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις και διατηρούν έναν πιο σοφιστικέ χαρακτήρα. Είναι ευγενικά αλλά και ντροπαλά και δεν κάνουν εύκολα νέες φιλίες. Αναζητούν κοντινούς φίλους και την οικογένειά τους, γιατί έτσι νιώθουν περισσότερη ασφάλεια.

Τα μακριά μαλλιά

Πρόκειται για άτομα υπομονετικά και προσεκτικά, που μένουν προσηλωμένα στους στόχους τους. Έχουν πολλά όνειρα και δεν φοβούνται να τα πραγματοποιήσουν. Προτιμούν να κάνουν μακροπρόθεσμες σχέσεις στη ζωή τους και δεν τους αρέσει να βγαίνουν έξω από το comfort zone τους.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024