Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συμμορία λήστευε ανήλικους – Πώς εντόπιζαν τα θύματα

Συμμορία λήστευε ανήλικους – Πώς εντόπιζαν τα θύματα

Ταυτοποιήθηκαν πέντε μέλη της συμμορίας εκ των οποία τέσσερις είναι ανήλικοι

Συμμορία νεαρών λήστευε ανήλικους σε διάφορες περιοχές της Αττικής με την Αστυνομία να σχηματίζει να δικογραφία εις βάρος πέντε ατόμων.

Συγκεκριμένα Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της συμμορίας και συγκεκριμένα 5 άτομα, εκ των οποίων 4 ανήλικοι και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση- συμμορία, ληστείες τετελεσμένες και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος 6 γονέων των ανήλικων κατηγορουμένων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα από τον περασμένο Οκτώβριο οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική ομάδα με διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους για τη διάπραξη ληστειών σε βάρος ανηλίκων ατόμων σε περιοχές της Αττικής.

Πώς εντόπιζαν τα θύματα

Ως προς τον τρόπο δράσης (modus operandi) τα μέλη της συμμορίας, κινούμενοι με αυτοκίνητο κατά τις βραδινές ώρες αναζητούσαν άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία κινούνταν πεζά.

Μόλις εντόπιζαν τα θύματά τους, δύο και περισσότερα από τα μέλη της συμμορίας, τα προσέγγιζαν και εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή ασκούσαν σωματική βία, τα ακινητοποιούσαν και τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί τέσσερις περιπτώσεις ληστειών στις περιοχές της Αργυρούπολης, του Παλαιού Φαλήρου και της Δάφνης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024