Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Η τράπεζα του Παναμά καταρρίπτει τα συκοφαντικά δημοσιεύματα περί μυθικών εμβασμάτων στην Εύα Καϊλή
Ο κ. Δημητρακόπουλος σημειώνει, μάλιστα, πως «είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα αποδειχθεί ότι και τα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα με το σύντροφό της δεν ειναι δικά της και δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική δραστηριότητα της κυρίας Καϊλή».
Τη διάψευση των δημοσιευμάτων από την τράπεζα BLADEX του Παναμά, για εμβάσματα από το Κατάρ σε λογαριασμούς της Εύας Καϊλή και μελών της οικογένειάς της, δημοσιοποιεί με νέα ανακοίνωσή του ο συνήγορος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Όπως τονίζει ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, η εν λόγω τράπεζα, με δημόσια ανακοίνωσή της και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας στα αρχεία της, «επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση κανενός είδους με τα πρόσωπα που ανακρίνονται στην προαναφερθείσα υπόθεση, μεταξύ των οποίων και η Εύα Καϊλή».
Ο κ. Δημητρακόπουλος σημειώνει, μάλιστα, πως «είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα αποδειχθεί ότι και τα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα με το σύντροφό της δεν ειναι δικά της και δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική δραστηριότητα της κυρίας Καϊλή».
Η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακοπούλου
Η Τράπεζα BLADEX, με την από 21.12.2022 δημόσια ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της (https://www.bladex.com/en/node/784), καταρρίπτει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τα συκοφαντικά δημοσιεύματα περί μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κυρία Εύα Καϊλή.
Σύμφωνα με την ως άνω ανακοίνωση η Τράπεζα, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας στα αρχεία της, επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση κανενός είδους με τα πρόσωπα που ανακρίνονται στην προαναφερθείσα υπόθεση, μεταξύ των οποίων και η Εύα Καϊλή.
Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η τράπεζά δεν παρέχει τραπεζικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και δεν πραγματοποιεί πληρωμές τρίτων, επομένως αποδεικνύεται παραχρήμα η πλαστότητα των δήθεν εμβασμάτων από το Κατάρ σε δήθεν προσωπικό λογαριασμό της Εύας Καϊλή.
Είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα αποδειχθεί ότι και τα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα με το σύντροφό της δεν ειναι δικά της και δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική δραστηριότητα της κυρίας Καϊλή.
Στα πρώτα μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται σήμερα, Πέμπτη οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων στις Πανελλαδικές 2026. Πιο συγκεκριμένα, τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται είναι: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας. Δείτε τα θέματα Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ εδώ. Δείτε τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εδώ. Δείτε τα θέματα στα Δίκτυα Υπολογιστών εδώ. Δείτε τα θέματα […]
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.