
Υποκλοπές: Στην ΑΔΑΕ ο Λοβέρδος – Ζητά να μάθει εάν τον παρακολουθούσαν
Τι ζήτησε από τον Χρήστο Ράμμο
Το κατώφλι των γραφείων της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) πέρασε, το πρωί της Τετάρτης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο κ. Λοβέρδος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, και κλιμάκιο στελεχών της Αρχής.
Νέα έγγραφα στο φως από τον ΣΥΡΙΖΑ για άδειες εξαγωγής του Predator – ΕΔΕ στο ΥΠΕΞ
Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Λοβέρδος κατέθεσε αίτηση, με την οποία ζητά να ενημερωθεί εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το κινητό του τηλέφωνο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση και συγκεκριμένα να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει θύμα κακόβουλου λογισμικού ή είχε υποβληθεί σε καθεστώς νόμιμης επισύνδεσης από την ΕΥΠ.
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»
