
Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στα γραφεία της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Νεάπολης – Συκεών
Πότε έγινε η διάρρηξη, σύμφωνα με την καταγγελία.
Διάρρηξη στα γραφεία της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νεάπολης – Συκεών επί της Νικολάου Παρασκευά 29 στις Συκιές διαπιστώθηκε χθες από μέλη της Οργάνωσης. Κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, η διάρρηξη έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργάνωσης.
Περιπέτεια στον αέρα για τον Νίκο Δένδια
Κατατέθηκε μήνυση
Ο γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Πέτρος Συριόπουλος, ο οποίος κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Συκεών, τονίζει ότι αφού δεν υπήρχαν χρήματα ή αντικείμενα αξίας για να αφαιρεθούν, σημασία για τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης Συκεών του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει να αποκλειστεί η πιθανότητα καταστροφής αρχειακού υλικού.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης υπογραμμίζει την έλλειψη αστυνόμευσης στον δήμο, επαναλαμβάνοντας ότι αυτή τη στιγμή το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης Συκεών λειτουργεί με μειωμένη κατά 50% δύναμη (με περίπου 30 από τους 60 αστυνομικούς που θα έπρεπε να υπηρετούν) και επαναλαμβάνει την ανάγκη άμεσης ενίσχυσής του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πώς θα λειτουργήσει για 1 εκατομμύριο οφειλέτες
- Μουντιάλ 2026: Η «χορταστική» εμφάνιση και το χατ-τρικ του MVP Μπουκάγιο Σάκα στον μικρό τελικό (vid)
- ΕΚΤ: Αναμένεται να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια – Αβεβαιότητα για τις επόμενες κινήσεις
- Τάση εξοικονόμησης χρημάτων στις φετινές διακοπές – Σχεδόν οι μισοί θα μειώσουν τις δαπάνες
- Ο κλάδος των φωτοβολταϊκών προειδοποιεί ότι σχέδιο της κυβέρνησης Μερτς απειλεί την ίδια την επιβίωσή του
- Legs up the wall: Μια άσκηση ο όρισμός της χαλάρωσης