Βόλος: Συνελήφθη πατέρας που κλωτσούσε την 14χρονη κόρη του
Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ την παραμονή των Χριστουγέννων και κρατείται, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σε αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου
Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε στον Βόλο την περίοδο των εορτών είδε το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, μία ανήλικη κοπέλα μόλις 14 ετών, έπεσε θύμα της βίας του αλκοολικού πατέρα της, με τον μεγαλύτερο αδερφό της, επίσης ανήλικο, να παρεμβαίνει για να τη σώσει.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper, το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν ο πατέρας της 14χρονης, σε ένα ξέσπασμα βίας, επιτέθηκε στο ανήλικο κορίτσι και την κλωτσούσε στην πλάτη.
Ο μεγαλύτερος αδερφός της κοπέλας επενέβη και τον απομάκρυνε, ενώ η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες που ανησύχησαν ακούγοντας τις φωνές.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει καταστάσεις όπου ο πατέρας βγαίνει προχωρά σε βίαιες συμπεριφορές.
Ο ίδιος κάνει κατάχρηση αλκοόλ και, καθώς η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών εργάζεται και λείπει συχνά από το σπίτι, ξεσπά συχνά στη 14χρονη κόρη του, ενώ στο παρελθόν είχε χτυπήσει και το γιο του.
Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ την παραμονή των Χριστουγέννων και κρατείται, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σε αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων