Εντός έδρας ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2022 ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Τετάρτης (28/12, 18:00) τον Αστέρα Τρίπολης, για την 15η αγωνιστική της Super League.
Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (2-2) θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες, το βράδυ της Τρίτης (27/12) ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση με τους Αρκάδες.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα, με τον Ισπανό να συμπεριλαμβάνει στις επιλογές του και τον Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μαζί με τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, επιστρέφει σε αποστολή του Ολυμπιακού μετά από δυόμιση μήνες, καθώς τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-2, 17/10).
Μια απόφαση – έκπληξη από τον Ισπανό τεχνικό των πρωταθλητών, ο οποίος στο αυριανό ματς δεν θα έχει στη διάθεσή τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Σισέ, Μπα, Κούντε και Βαλμπουενά.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη (28/12, 18:00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ), στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.
Το απόγευμα της Τρίτης (27/12) οι πρωταθλητές πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στους Αρκάδες, το οποίο θα είναι το τελευταίο για το 2022.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.