Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μητρότητα, την ισορροπία με τη δουλειά αλλά και την πίεση που δέχτηκε για το θέμα του παιδιού.

«Όταν ήρθε η Ηλέκτρα, μετρούσαμε 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο. Το κάναμε όταν θέλαμε να το χαρούμε, να το ζήσουμε και να το επισφραγίσουμε. Μάλλον έπαιζε και το θέμα του παιδιού, ήμασταν λίγο παραδοσιακοί σε αυτό. Αν και όταν παντρευτήκαμε, δεν είχαμε σκοπό ακόμα να κάνουμε παιδί», δήλωσε αρχικά.

Η Πέγκυ Ζήνα εξομολογείται: «Δεν είναι τυχαίο ότι αναζήτησα μεγαλύτερο σύντροφο»

Και πρόσθεσε: «Έζησα αυτό το «πότε θα κάνεις παιδί;», ενώ ήμουν μόλις 31-32. Δεν ήθελα να το μεγαλώσουν όμως γιαγιάδες και νταντάδες το παιδί, για να δουλεύω εγώ 5 ημέρες τη βδομάδα. Όταν όμως έγινε μετά την κρίση 2 ημέρες στη νύχτα, τότε θεώρησα ότι είμαι πολύ σωστή μαμά, που δουλεύει μόνο 2 μέρες, ήταν πιο εύκολο. Και ήθελα να αφιερωθώ πια εκεί».

Στην ερώτηση πόσο δύσκολο είναι για μία τραγουδίστρια να συνδυάσει μητρότητα και επάγγελμα, απάντησε: «Συνήθως οι τραγουδίστριες που γίνονται μαμάδες εξαφανίζονται. Συνήθως είναι δύσκολο να επανέλθουν μετά».

«Είναι λίγο άδικο αυτό που συμβαίνει στις εργαζόμενες μητέρες και ειδικά σε αυτές που βρίσκονται κάτω από τα φωτά. Το έφαγα λοιπόν αυτό, ενώ όλα έγιναν στην πολύ σωστή στιγμή για μένα, δηλαδή στα 35. Άρχισα να το σκέφτομαι πολύ έντονα στα 34 και στα 35 ήρθε», παραδέχτηκα.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Δεν θυμάμαι πώς ήμουν πριν την Ηλέκτρα. Ήταν σαν να ξεκίνησε τότε η ουσιαστική ζωή μου. Είμαι απ’ τις γυναίκες που ήθελα πάντα να γίνω μαμά. Από μωράκι έπαιζα με τις κούκλες μου και έκανα ότι έχω παιδί. Και να μη μου τύχαινε εύκολα – δόξα τω Θεώ δεν δυσκολεύτηκα – θα πήγαινα οπουδήποτε για να αποκτήσω ένα μωρό».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr