Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προσφέροντας το αγαθό της συνδεσιμότητας σε παιδιά που ζουν σε δομές

Προσφέροντας το αγαθό της συνδεσιμότητας σε παιδιά που ζουν σε δομές

Η Vodafone ενώνει τις δυνάμεις της με την Ένωση «Μαζί με το Παιδί», για να προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία σε δομές που φιλοξενούνται παιδιά

Ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα καλέσετε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς; Σε πόσους Χρήστους και Χριστίνες θέλετε να ευχηθείτε; Και ποιες χριστουγεννιάτικες ταινίες παρακολουθείτε κάθε χρόνο με τον ίδιο ενθουσιασμό; Αυτές οι μικρές – και για τους περισσότερους αυτονόητες – εορταστικές συνήθειες, είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο σημαντικές για το περίφημο «πνεύμα των ημερών» από τη γεμιστή γαλοπούλα και το στολισμένο δέντρο. Η ανθρώπινη επαφή ήταν, είναι και θα είναι το κεντρικό νόημα των γιορτών, η πιο θερμή τους απόχρωση και η πιο γλυκιά τους γεύση.

.

Ένα πολύτιμο δώρο για εκατοντάδες παιδιά

Ειδικά για τα παιδιά που ζουν σε δομές προστασίας, μια βιντεοκλήση μπορεί να γίνει το «μονοπάτι» που θα τα συνδέσει για λίγα λεπτά με τους αγαπημένους τους, επιτρέποντάς τους να δουν το πρόσωπό τους και να ακούσουν τη χροιά της φωνής τους. Η ανταλλαγή μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο με συγγενείς τους που βρίσκονται μακριά ή με τους συμμαθητές τους, τις μέρες που τα σχολεία παραμένουν κλειστά, είναι από μόνη της ικανή να ενισχύει το χριστουγεννιάτικο κλίμα θαλπωρής. Και αυτές είναι μόνο λίγες από τις αμέτρητες δυνατότητες που ανοίγει η συνδεσιμότητα – επικοινωνιακές, ψυχαγωγικές και, φυσικά, εκπαιδευτικές.

Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» η Vodafone προσφέρει το αγαθό της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας σε δομές που φιλοξενούνται παιδιά, σε 200 σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Δωρεάν υπηρεσίες φωνής, data αλλά και tablet, θα τους επιτρέψουν να απολαμβάνουν το αγαθό της επικοινωνίας απεριόριστα, ενώ ο φαντασμαγορικός κόσμος του Vodafone TV, με το ατέλειωτο παιδικό περιεχόμενο, τις συναρπαστικές ταινίες και τα εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ του, θα μεταφέρει στις δομές χαρά, φαντασία και γνώση.

Together We Can

Η ουσιώδης υποστήριξη της Vodafone στο πολύτιμο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», η οποία με τα σωματεία-μέλη του εργάζεται εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια για την προστασία χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα, εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική τοποθέτηση «Vodafone: Together We Can». Πρόκειται για τη βαθιά πίστη της Vodafone ότι η συνεργασία ανθρώπου και τεχνολογίας μπορεί να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον σε μια βιώσιμη ψηφιακή κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Φιλοδοξώντας, λοιπόν, να αξιοποιήσει την τεχνολογία ως κινητήριο μοχλό για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων, η εταιρεία λαμβάνει πολλές και πολύπλευρες πρωτοβουλίες που καλύπτουν όλες τις ερμηνείες της «βιωσιμότητας». Από τη μέριμνα για την ανθρώπινη υγεία, η σημασία της οποίας κατέστη ακόμη πιο κατανοητή σε όλους μας στη διάρκεια της πανδημίας, μέχρι την ενίσχυση των πλέον ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την προστασία του πλανήτη, η τεχνολογία μπορεί να διαδραματίσει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο σε κάθε προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον.

Φέρνοντας στη ζωή την υπόσχεσή της «Together We Can» και πιστεύοντας ότι «η τεχνολογία έχει αξία μόνο όταν έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο», η Vodafone θέτει διαρκώς νέα ερωτήματα στον εαυτό της, για τα βήματα που μπορεί να κάνει για τη βελτίωση της ζωής της ανθρωπότητας στο σύνολό της και τη δημιουργία μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών. Ήδη, πράσινα δίκτυα τηλεπικοινωνιών, εφαρμογές ιατρικής και προγράμματα δεξιοτήτων για εφήβους δείχνουν τον δρόμο προς ένα καλύτερο Αύριο με όχημα την τεχνολογία.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η γιορτινή της προσφορά σε δομές που φιλοξενούνται παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Οι αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών νέας γενιάς τίθενται στην υπηρεσία εκατοντάδων οικογενειών, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν την επαφή με τους αγαπημένους τους, την ποιοτική ψυχαγωγία, αλλά και την ισότιμη συμμετοχή στην ψηφιακή κοινωνία, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024