Δύο αιφνίδιοι θάνατοι σημειώθηκαν στην Κρήτη και ειδικότερα στο Γάζι και την Ιεράπετρα μέσα σε λίγες ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στην πρώτη περίπτωση ένας γιος μπαίνοντας στο πατρικό του σπίτι βρέθηκε μπροστά στο σοκαριστικό και αποτρόπαιο θέαμα: αντίκρισε νεκρό τον πατέρα του, ηλικίας 70 ετών ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Στην δεύτερη περίπτωση ένας κρητικός άνδρας ηλικίας 79 ετών βρέθηκε να κείτεται νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Ιεράπετρα ενώ και αυτός φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Και οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν στα αντίστοιχα οικεία νοσοκομεία όπου η νεκροψία/νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια των θανάτων.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).