Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Έφηβη δεχόταν online bullying για ένα χρόνο από τη... μητέρα της

ΗΠΑ: Έφηβη δεχόταν online bullying για ένα χρόνο από τη… μητέρα της

Η 42χρονη μητέρα από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ εργαζόταν ως προπονήτρια μπάσκετ στο σχολείο της κόρης της.

Μια έφηβη στις ΗΠΑ, που δέχτηκε διαδικτυακό bullying για πάνω από ένα χρόνο, έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι ο ένοχος ήταν η… ίδια της η μητέρα!

Η Kendra Licari, 42 ετών, από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, διώκεται ποινικά καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα μίσους και εκφοβισμού με ψεύτικο όνομα σε έφηβους μαθητές – συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της κόρης της, αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Έκαναν bullying στην ίδια και τα παιδιά της – Τι κρύβεται πίσω από το αμόκ της γυναίκας που μπούκαρε σε σχολείο

Ακολουθεί έρευνα που διήρκεσε ένα χρόνο και την οποία ξεκίνησαν τα δημόσια σχολεία της Beal City, αφού η κόρη της Licari και ο φίλος της δέχθηκαν υβριστικά μηνύματα.

Η 42χρονη μητέρα εργαζόταν στο σχολείο της κόρης της

Το σχολείο κατήγγειλε τα περιστατικά στους αστυνομικούς, αφού η έφηβη άρχισε να λαμβάνει μηνύματα μίσους στις αρχές του 2021.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Licari εργαζόταν ως προπονήτρια μπάσκετ στο σχολείο της κόρης της.

Ο William Chilman, ο επιθεωρητής των δημόσιων σχολείων της Beal City, δήλωσε: «Ακόμη και όταν συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ήταν παιδί, δεν περιμέναμε ότι θα ήταν γονέας. Όταν μας ενημέρωσαν αργότερα την άνοιξη πως υποψιάζονταν ότι πιθανόν να ήταν αυτή, ήταν ένα σοκ για όλους μας».

Η Licari φέρεται να έκρυψε την τοποθεσία της χρησιμοποιώντας λογισμικό, να είχε διάφορους αριθμούς κινητών τηλεφώνων και να κατηγόρησε ακόμη και τους συμμαθητές της κόρης της για τα μηνύματα.

Ο David Barberi, εισαγγελέας της κομητείας Isabella, δήλωσε: «Με αυτόν τον τρόπο, θα την προστάτευε (σ.σ. την τοποθεσία της) και θα κάλυπτε κατά κάποιο τρόπο την ταυτότητά της ή την ψηφιακή της ταυτότητα. Αλλά τελικά, μπορέσαμε να δούμε ότι η διεύθυνση IP της μπαινόβγαινε ακριβώς πριν και αμέσως μετά τη διαβίβαση αυτών των μηνυμάτων».

Έστειλε τόνους μηνυμάτων μίσους

Η αστυνομία μπόρεσε να εντοπίσει την Licari χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις IP της και βρήκε… τόνους προσβλητικών και μηνυμάτων μίσους που είχαν σταλεί σε διάστημα ενός έτους.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι υπήρχαν 349 σελίδες κειμένου και προσβολών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που φέρεται να είχε στείλει η μητέρα στην έφηβη κόρη της.

Ο εισαγγελέας ανέφερε: «Είχαμε δεκάδες χιλιάδες γραπτά μηνύματα, είτε επρόκειτο για μηνύματα που αφορούσαν μόνο την κόρη της, είτε για κάποια από τις φίλες τής κόρης της. Και το ψηφιακό αποτύπωμα ήταν απλά τρελό».

Αφού ήρθε αντιμέτωπη με τα αποδεικτικά στοιχεία των μηνυμάτων μίσους από τις Αρχές, η Licari παραδέχτηκε την αποστολή τους.

Η μητέρα δεν αποκάλυψε το κίνητρο πίσω από τη φερόμενη στοχοποίηση της έφηβης κόρης της και του φίλου της.

Η ύποπτη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 5.000 δολαρίων και αναμένεται να επανέλθει στο δικαστήριο αργότερα μέσα στο μήνα.

Αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παρενόχλησης ανηλίκου και της παρεμπόδισης της δικαιοσύνης, η οποία επισύρει ποινή κάθειρξης πέντε ετών.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024