
Ολυμπιακός – Βαλένθια 59-65: Έχασαν δικό τους παιχνίδι οι «ερυθρόλευκες»
Ο Ολυμπιακός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, όμως σε ακόμα ένα ματς η κακή τελευταία περίοδος δεν έδωσε τη δυνατότητα στα κορίτσια του Μάρτινς Ζίμπαρτς να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα, χάνοντας με 65-59.
Το παιχνίδι μέσα από τα χέρια του κατάφερε να χάσει ο Ολυμπιακός που ηττήθηκε με σκορ 65-69 από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague Woman.
Τα κορίτσια του Μάρτινς Ζίμπαρτς κρατούσαν την τύχη και τη νίκη στα χέρια τους, μέχρι τα μέσα της τελευταίας περιόδου, εκεί οι Ισπανίδες έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και μπόρεσαν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από τον Πειραιά.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να επιβάλλει τον ρυθμό του και να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα. Οι «ερυθρόλευκες» ήλεγχαν απόλυτα το ματς και, όμως η Βαλένθια παρέμενε κοντά. Όσο περνούσε η ώρα, οι Ισπανίδες μπόρεσαν να μειώσουν περισσότερο και έτσι η ομάδα του Πειραιά πήγα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +4 (39-35).
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπόρεσε εκ νέου θα φτιάξει άλλη μια μικρή διαφορά, που το έδωσε τη δυνατότητα να μπει με άλλον… αέρα στην τελευταία περίοδο. Εκεί όμως όλα άλλαξαν, και από τα μέσα του δεκαλέπτου ένα «μπλακ άουτ» στην επίθεση, έδωσε τη δυνατότητα στη Βαλένθια όχι μόνο να γυρίσει το ματς, αλλά και να πάρει τη νίκη με το τελικό 65-59.
- Διεθνής Αμνηστία: Σχεδόν 500 άνθρωποι έχουν πεθάνει στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ
- Ουκρανία: Νέες ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και το Χάρκοβο
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα



