
Ουκρανία: Αποκαταστάθηκε η θέρμανση στο Κίεβο
Μετά τους πρόσφατους ρωσικούς βομβαρδισμούς σε υποδομές, η θέρμανση στο Κίεβο έχει αποκατασταθεί πλήρως.
Μετά τους πρόσφατους ρωσικούς βομβαρδισμούς σε υποδομές στην Ουκρανία, επανήλθε η θέρμανση. Η θέρμανση έχει πλήρως αποκατασταθεί στο Κίεβο μετά τους τελευταίους ρωσικούς βομβαρδισμούς που έθεσαν ως στόχο υποδομές υδροδότησης και ηλεκτροδότησης, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο.
“Η πόλη αποκαθιστά όλες τις υπηρεσίες μετά τον τελευταίο βομβαρδισμό”, ανέφερε ο Κλίτσκο στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram. “Ειδικότερα, το σύστημα παροχής θέρμανσης στην πρωτεύουσα αποκαταστάθηκε πλήρως. Όλοι οι πηγές παροχής θέρμανσης λειτουργούν κανονικά”.
«Φιάσκο» με τα γερμανικά άρματα μάχης που μπαίνουν στο ΝΑΤΟ
Πάνω από 70 πύραυλοι εκτόξευσε η Ρωσία
Ουκρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 70 πυραύλους χθες, σε μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις από τότε που το Κρεμλίνο εισέβαλε στη χώρα στις 24 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκτάκτως διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε όλη την Ουκρανία.
Οι θερμοκρασίες στο Κίεβο και σε πολλές περιοχές στην Ουκρανία ήταν κάτω από το μηδέν σήμερα το πρωί, ενώ μέχρι το βράδυ προβλέπεται να υποχωρήσουν έως τους μείον 6 βαθμούς Κελσίου στην ουκρανική πρωτεύουσα.
Το ένα τρίτο της πόλης δεν είχε ρεύμα
Το Κίεβο είναι μακράν η μεγαλύτερη πόλη στην Ουκρανία, ο πληθυσμός του οποίου υπολογίζεται στα 3 εκατ. κατοίκους περίπου, ενώ δύο ακόμα εκατομμύρια κάτοικοι ζουν στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας. Έως αργά χθες, το ένα τρίτο της πόλης δεν είχε ρεύμα.
Ο Σεργκέι Κοβαλένκο, επικεφαλής της YASNO, που παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στο Κίεβο, δήλωσε αργά χθες ότι ώρα με την ώρα αποκαθίσταται η πρόσβαση στην ηλεκτροδότηση. “Η κατάσταση παραμένει δύσκολη και κρίσιμη”, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook.
Πηγή: ΑΠΕ
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Μάτι: Συγκίνηση οκτώ χρόνια μετά την τραγωδία – Τρισάγιο, προσκλητήριο νεκρών και πορεία στο δρόμο της φωτιάς
- Πιέσεις στις κεντρικές τράπεζες από την άνοδο των τιμών του πετρελαίου
- Ο Σαλμάς καταθέτει μήνυση κατά Γεωργιάδη – «Πρέπει να ανοίξει ο φάκελος Novartis»
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Ερυθρά Θάλασσα: Αποσύρονται γερμανικά πλοία – Θα συμμετείχαν σε επιχείρηση για τη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ



