
Αλέξης Τσίπρας: «Ο θεός του ποδοσφαίρου το χρωστούσε στον Μέσι»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τον μεγάλο τελικό
Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τον νικητή του φετινού Μουντιάλ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επικράτηση της Αργεντινής επί της Γαλλίας με 4-2 έδειξε την προτίμησή του στον μεγάλο σταρ Λιονέλ Μέσι.
Ο Αλέξης Τσίπρας δημοσίευσε μια φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι με το Παγκόσμιο Κύπελλο και έγραψε «Ο θεός του ποδοσφαίρου το χρωστούσε στον Μέσι»”.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε άλλωστε μιλήσει λίγες ημέρες νωρίτερα για τον θαυμασμό και την προτίμησή του στον αργεντινό ποδοσφαιριστή. «Από τη μια είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι με το ‘εμείς’ (ο Μέσι) και από την άλλη ένας άλλος, ο Κριστιάνο που ήταν με το ‘εγώ’. Έβαλε έξι γκολ η ομάδα του και έφυγε κλαίγοντας. Όταν την είδα αυτή την εικόνα εγώ, είπα τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτηση
Ο θεός του ποδοσφαίρου το χρωστούσε στον Μέσι.#WorldCup2022 #Messi #ARGFRA pic.twitter.com/HeLYDWEDuJ
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) December 18, 2022
- Οι Λονδρέζοι βρίσκουν κατοικίες σε άδειους εργασιακούς χώρους
- Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά από τους εισαγγελείς να μην προχωρήσουν σε ενέργειες κατά της Ντέλσι Ροντρίγκες
- ΗΠΑ – Κίνα: Μια σύγκρουση για την Ταϊβάν θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική κλιμάκωση, σύμφωνα με μελέτη
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν

