Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαύρο Ρόδο: Συγκρούσεις, αποκαλύψεις και μία αληθινή αγάπη - Όσα θα δούμε απόψε

Μαύρο Ρόδο: Συγκρούσεις, αποκαλύψεις και μία αληθινή αγάπη – Όσα θα δούμε απόψε

Απόψε στο MEGA στις 22:40

Συγκρούσεις, αποκαλύψεις και μία αληθινή αγάπη που παλεύει να ξεπεράσει τα εμπόδια. Το επόμενο συγκλονιστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έρχεται απόψε, στις 22:40, στο MEGA.

Επεισόδιο 40 (Κυριακή 18/12)

Η Αυξεντία βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλάι της την Ελισάβετ. Εκεί, είναι και ο Πέτρος και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο, ενώ εκείνος βάζει στόχο ένα μέλος της οικογένειας του Θέμη. Η θέση του Παράσχου ανάμεσα στους δύο και η παρουσία του Λουκά, τον ανησυχούν. Ο Λευτέρης αδιαφορεί για την Πολυξένη και εκείνη φοβάται πως η κρίση αυτή είναι σοβαρή για το γάμο τους. Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της Ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος. Η Φιλαρέτη δεν έχει σκοπό να παραδώσει την Ηγουμενία της. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο Πέτρος θα μιλήσει στην Ελισάβετ όπως ποτέ πριν. Μπορεί η αγάπη του να της αλλάξει γνώμη;

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024