
Το ιδιαίτερο τετ α τετ ανάμεσα σε Μαρτίνς – Καρεμπέ στην Ντόχα του Κατάρ
Μια συνάντηση με έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα είχαμε στην Ντόχα του Κατάρ.
Την ευκαιρία να τα ξαναπούν και να θυμηθούν τις στιγμές του από την συνύπαρξη τους στον Ολυμπιακό είχαν στην Ντόχα του Κατάρ, ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς και ο Κριστιάν Καρεμπέ.
O Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος πλέον έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Γκαράφα, κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, με τους δύο άνδρες να βγάζουν και σχετική φωτογραφία.
Ο Γάλλος βρέθηκε και με όλο το επιτελείο του Μαρτίνς, τον Αντόνιο Ενρίκες, τον Ρουί Κάστρο, τον Λουίς Λόμπο και το νέο μέλος του τιμ τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Πέτερσον Πεκάνια.
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ
- Οι 13 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Ευρώπη: Πώς βλέπουν την εκπαίδευση οι πολίτες – Η επαγγελματική κατάρτιση χάνει σε «κύρος», κερδίζει σε «δουλειές»
- Shops Open Across Greece this Sunday as Summer Sales Continue
- Airbnb: Τι γράφει το e-mail της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες ακινήτων


