Οι έφηβοι του ΠΑΟΚ και του Άρη ταξίδεψαν μαζί, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας (vid)
Οι εφηβικές ομάδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ και του Άρη ταξίδεψαν με το ίδιο πούλμαν προς Αθήνα, στέλνοντας έτσι το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.
Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Αυτό φρόντισαν να μας το υπενθημίσουν με τον καλύτερο τρόπο και οι εφηβικές ομάδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ και του Άρη, οι οποίες ταξίδεψαν με το ίδιο πούλμαν με προορισμό την Αθήνα, εκεί όπου θα λάβουν μέρος στο Rising Stars, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η οποία αντιπαλότητα περιορίζεται για 40′ εντός αγωνιστικού χώρου.
Οι εν λόγω κίνηση πάρθηκε έπειτα από πρωτοβουλία των ανθρώπων των δύο ομάδων, οι οποίοι αποφάσισαν έτσι να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.
- Σέρρες: Νέα στοιχεία πίσω από την εξαφάνιση του πυροσβέστη – Τι λένε οι δικοί του άνθρωποι
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: Οι ευχές της για το νέο έτος (vid)
- Ουκρανία: Ποιος ελέγχει τι στο τέλος του 2025 – Τα μεγάλα «αγκάθια» για την ειρηνευτική συμφωνία
- Βασίλισσα Καμίλα: «Τον χτύπησα στα γεννητικά όργανα» – Η έμφυλη βία και η τριπλή δολοφονία που τη στοιχειώνει
- Ο Λανουά ομολόγησε ότι καταργεί την UEFA και κάνει λάστιχο τους κανονισμούς!
- 2025: Η χρονιά των Labubu, του «Φραπέ» και της σοκολάτας Dubai – Τα trends που «γκρέμισαν» τα social media



