
Αντίνοος Αλμπάνης: Η φάρσα του ηθοποιού στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Ο ηθοποιός ήταν σε ευχάριστη διάθεση και σκέφτηκε να κάνει φάρσα στον φίλο του Χριστόφορο.
Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά «Maestro», αποφάσισε να κάνει μία φάρσα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
Τηλεφώνησε στον δημιουργό της δημοφιλούς σειράς, που ολοκληρώθηκε μόλις χθες, 15 Δεκεμβρίου, ο οποίος σήκωσε το τηλέφωνο όταν τον κάλεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.
Διαβάστε επίσης: Αντίνοος Αλμπάνης: Φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα on air – «Φιλάς ωραία»
Η αντίδραση του Παπακαλιάτη και ο εκνευρισμός
Ανυποψίαστος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης άκουσε τον πρωταγωνιστή της σειράς του, να του λέει πως σε ένα ραντεβού με το δικηγόρο του είχε κάποιες απορίες για το αν πρέπει η Μπλου, το σκυλάκι του που είχε εμφανιστεί μάλιστα στο «Maestro», να υπογράψει κάποιο συμβόλαιο τώρα που η σειρά θα προβάλλεται στο Netflix.
Ο δημιουργός του «Maestro» αρχικά του απαντούσε, όμως σύντομα άρχισε να εκνευρίζεται και να θέλησε να του το κλείσει. Όταν δε ο Αντίνοος Αλμπάνης τον ρώτησε αν το γάβγισμα είναι διεθνές ή θα θέλει μετάφραση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης χάνοντας τη ψυχραιμία του, του έκλεισε βιαστικά το τηλέφωνο.
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη




