
Χαλκίδα: Νεκρή σε τροχαίο 16χρονη – Tραυματίας ο 18χρονος οδηγός
Ένα 16χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο που έγινε στην Χαλκίδα. Η κοπέλα επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε 18χρονος.
Θρήνος για την 16χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Χαλκίδα. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης στον κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, επί της οδού Στύρων, στη περιοχή Καμάρες, με θύμα την 16χρονη η οποία ήταν συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 18χρονος.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο 18χρονος έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε παρακείμενο μαντρότοιχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 16χρονη, η οποία ανασύρθηκε, από πυροσβέστες, χωρίς τις αισθήσεις της από το σμπαραλιασμένο όχημα και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας που μεταφέρθηκε στη συνέχεια διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της.
Τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 18χρονος οδηγός.
Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ σημειώνεται ότι στη περιοχή έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν πολλά τροχαία.
- Δεύτερη φορά που αποκλείεται στα playoffs ομάδα του Ματίας Λεσόρ από 0-2!
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στρούντελ μήλο-κανέλα – Τι βρέθηκε
- ΠΑΣΟΚ: Υπάρχει «Δημήτρης Κατακουζηνός» στο Mononews ή είναι ακόμη μία έκφανση ενός μηχανισμού τύπου «Ομάδα Αλήθειας»;
- Μέση Ανατολή και ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην ατζέντα Γεραπετρίτη – ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας
- Το Ιράν κατέσχεσε πλωτό οπλοστάσιο στον Κόλπο του Ομάν
- Περιστέρι: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν σε διαμέρισμα τρώγλη – «Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση»


