Στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νεκρός ανασύρθηκε ένας 68χρονος άνδρας από την Ινδονησία ενώ όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος συνεπιβάτης με καταγωγή από την νότια Αφρική είναι καλά στην υγεία του.
Ο 68χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άνδρες του λιμενικού σώματος ενώ παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Στο Βενιζέλειο βρίσκεται και ο δεύτερος επιβάτης του αεροσκάφους, ένας 26χρονος, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του ωστόσο λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες από το νοσηλευτικό προσωπικό.
Τι συνέβη
Σήμερα το πρωί ο 68χρονος με τον 26χρονο μπήκαν στο μονοκινητήριο αεροσκάφος και απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο με προορισμό την Αίγυπτο.
Λίγα χιλιόμετρα ανατολικά του αεροδρομίου το αεροσκάφος έχασε ύψος και έπεσε στη θάλασσα, χωρίς ακόμα να έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα