Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 παραχώρησε ο Γιάννης Τσορτέκης, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε για το περιστατικό που είχε τύχει με φίλες του, όταν τον είχαν δει να παίζει ένα συγκεκριμένο ρόλο σε ταινία.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον ρόλο του Χαράλαμπου στο άκρως επιτυχημένο Maestro του MEGA, στο οποίοι υποδύεται έναν κακοποιητικό -και όχι μόνο- άντρα.

«Ακούω μπαμ μπαμ μπαμ στο παντζούρι…»

«Όταν κάναμε το 2001 την ταινία ‘Σώσε με’… Ακούστε το τότε συμβάν σε σχέση με το τώρα. Προβάλλεται η ταινία κι έχουν πάει κάποιες φίλες μου να τη δούνε χωρίς να τις έχω πει τι είναι. Εγώ έμενα στα Εξάρχεια τότε. Μετά, όπως ήταν βράδυ, ήμουν στο σπίτι κι ακούω μπαμ μπαμ μπαμ κι αυτές πετούσαν πέτρες» είπε αρχικά ο Γιάννης Τσορτέκης.

«Βγαίνω έξω να δω πανικόβλητος τι έγινε. Το τι μου έσυραν… Για αυτόν που έκανα στην ταινία. Είχαν ήδη όχι μόνο προσβληθεί, αλλά το είχανε πάρει προσωπικά. Επειδή ήμασταν πολύ φίλοι, έπρεπε να μου τα σούρουν για εκείνον το ρόλο. Όταν μιλούσαμε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τον Χαράλαμπο στο Maestro, η πρώτη μου τρομερή αγωνία ήταν πως θα το δει ο κόσμος και τι έχω να εισπράξω εγώ, μετά από όλο αυτό…» πρόσθεσε ο Γιάννης Τσορτέκης.

Δείτε όσα ειπώθηκαν…