Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο φετινό κύκλο

MasterChef: Η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο φετινό κύκλο

Την αποκάλυψη έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης

Ο έβδομος κύκλος του MasterChef ετοιμάζεται και η κάμερα του «Πρωινό μας» βρέθηκε στα γυρίσματα του τρέιλερ, με τον Πάνο Ιωαννίδη να αποκαλύπτει τη μεγάλη αλλαγή που θα δούμε φέτος στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο γνωστός σεφ και κριτής είπε συγκεκριμένα πως στα νέα επεισόδια δεν πρόκειται να δούμε επιστροφές παικτών που έχουν αποχωρήσει.

«Θα δείτε διάφορα πράγματα, πολύ όμορφα πράγματα και μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες γιατί νομίζω θα είναι το καλύτερο MasterChef που θα έχει γίνει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πέταξε τη «βόμβα». «Το βασικότερο από όλα είναι ότι φέτος στο MasterChef δεν θα υπάρχουν επιστροφές, όποιος χάνει και φεύγει, δεν θα επιστρέφει. Οπότε όλοι θα μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα», αποκάλυψε.

«Εάν μου ζητούσαν να κάνουμε κάτι διαφορετικό, εγώ δεν θα το έβλεπα αρνητικά. Δεν έχουμε άγχος για την τηλεθέαση, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας. Δεν έχουμε δεχτεί προτάσεις για άλλα τηλεοπτικά project, αλλά περιμένουμε όταν τελειώσει το MasterChef αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Μπορεί κι εγώ να έχω κάτι να προτείνω. Σίγουρα θα είναι κάτι σχετικό με τη γαστρονομία», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά: «Κάνουμε πολλή παρέα και με την Λεωνίδα και με τον Σωτήρη. Βγαίνουμε έξω, τρώμε, κάνουμε και διακοπές μαζί. Εγώ και ο Λεωνίδας παίρνουμε πολλές συμβουλές από τον Σωτήρη γιατί είναι έμπειρος μπαμπάς. Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και τον ρωτάμε πολλά πράγματα που αφορούν το παιδί».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024