Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επέστρεψε στο Mega Καλημέρα και «αναστάτωσε» το πλατό

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επέστρεψε στο Mega Καλημέρα και «αναστάτωσε» το πλατό

«Επέστρεψα στα φιλαράκια μου»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» επέστρεψε και επίσημα σήμερα η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Σχεδόν πέντε μήνες μετά την αποχώρηση της, η παρουσιάστρια επανήλθε σήμερα οριστικά στο πλατό και όλοι την υποδέχτηκαν πολύ θερμά.

«Καλημέρα παιδιά, μου λείψατε! Μου έχετε φάει τη ζωή. Όταν άρχισα να σας βλέπω και στον ύπνο μου, λέω κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να κάνω κάτι γι’ αυτό», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε επίσης: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επέστρεψα εδώ, στα φιλαράκια μου τα ωραία και όλα καλά».

Δείτε το βίντεο

Μιλώντας για την επιστροφή αυτή ο Κώστας Τσουρός και Άννα Ζηρδέλη, καταπιάστηκαν με… το πως θα κάθονται πλέον στο πάνελ της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

«Θα δείτε τι θα συμβεί. Η Φλορίντα ούτως ή άλλως είναι κομμάτι της εκπομπής. Μπορεί να έφυγε, αλλά πάντα είναι εκεί. Μπορεί να ήρθε η Άννα φέτος, αλλά μπορεί να συνδυαστεί άνετα η Άννα με την Φλορίντα» είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Θα γίνει η εκπομπή επιτέλους γυναικοκρατούμενη» Άννα Ζηρδέλη.

«Φυσικά και θέλω να επιστρέψει. Η Φλορίντα είναι ένας άνθρωπος από εμάς και περάσαμε μια φανταστική χρονιά. Όπως θυμάστε, είχε φύγει γιατί είχε κάποιους προσωπικούς λόγους. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα με την εκπομπή, το είχε ξεκαθαρίσει. Αν οι προσωπικοί λόγοι της επιτρέπουν να επιστρέψει στην εκπομπή, με πολλή χαρά θα τη δεχτούμε» είπε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Είναι κι η χαρά της ζωής. Τις δύο φορές που προέκυψε να έρθει -γιατί θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς- από ό,τι έχω καταλάβει κι αυτό που συζητούσαμε ήταν ότι προσπαθούσε να βρεθεί μια φόρμουλα από την αρχή. Δεν είναι ότι πέσαμε ξαφνικά από τα σύννεφα. Έχει άλλο αέρα, άλλη χημεία με τα παιδιά, είναι κι η κουμπαριά με την Ελεονώρα και νομίζω ότι θα τα πάμε φανταστικά» κατέληξε η Άννα Ζηρδέλη.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024