Ο Γιώργος Κιμούλης παραχώρησε νέες δηλώσεις, μετά τη διαμαρτυρία στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη. Ο ηθοποιός δεν μίλησε καθόλου για το περιστατικό, παρά μόνο για τη θεατρική παράσταση και την ταινία που δημιούργησε.

«Πρόπερσι δεν μπορούσα να δουλέψω στο θέατρο και δεν μπορούσα να κάτσω και σχεδίασα στο μυαλό μου αυτό που ήθελα να κάνω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έκανα μια ταινία. Άρχισα τα γυρίσματα στο τέλος της καραντίνας. Επειδή όμως έπρεπε να έχω διαφορετικές χρονικές στιγμές και καιρικές διαφορές, για αυτό το λόγο κράτησε δύο χρόνια αυτή η ταινία. Τώρα που ολοκληρώθηκε, κάναμε και την παράστασή μας. Αυτό που συνέβη στη χθεσινή πρεμιέρα και στην παράσταση -ενώ έρχομαι πάρα πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη- σχεδόν πρώτη φορά έχω νιώσει τόσο μεγάλη ζεστασιά» είπε αρχικά ο Γιώργος Κιμούλης.

«Το παρελθόν είναι πρόλογος. Όσο και να προσπαθεί κανείς να ξεφύγει από αυτό, εμφανίζεται. Όσο πιο καλά κρυμμένο το έχεις, τόσο με πιο άγριο κι άσχημο πρόσωπο εμφανίζεται στον μέλλοντα χρόνο. Ένα μόνο κατάπτυστο υπάρχει στο σεξ, το να το χρησιμοποιείς ως όργανο εξουσίας. Η εξουσία δεν έχει φύλο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Κιμούλης για μηνύματα του έργου.

Στο τέλος ανέφερε πως θα επέστρεφε στην τηλεόραση, αν υπάρξει κάτι που να είναι ενδιαφέρον.

Δείτε όλα όσα είπε

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr