Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μητέρα της Έμμας – «Ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί»

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μητέρα της Έμμας – «Ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί»

«Είναι αβάσταχτο. Κάποιες φορές μου φαίνεται αβίωτη η κατάσταση, κάποιες φορές βιώσιμη. Κάποιες στιγμές νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολύ δύσκολα».

Με φωνή που σπάει η μητέρα της 21χρονης Έμμας, που έχασε άδικα τη ζωή της το φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

«Δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλήθεια», είπε η κα Κέλλυ Καμπάκη, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Είναι αβάσταχτο. Κάποιες φορές μου φαίνεται αβίωτη η κατάσταση, κάποιες φορές βιώσιμη. Κάποιες στιγμές νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολύ δύσκολα».

Αφορμή για την επικοινωνία της με την εκπομπή ήταν η απόφαση δικαστηρίου να επιβάλλει πρόστιμο 16.000 ευρώ σε έναν άνθρωπο που με ένα «πειραγμένο» αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ένα 14χρονο κορίτσι.

«Δεν μπορώ να εκφράσω τον θυμό και την απογοήτευσή μου»

«Δεν έχω να πω πολλά αλλά πραγματικά δεν θέλω να σκεφτώ καν πως νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν το παιδί τους και ο δολοφόνος του είναι ελεύθερος. Νομίζω ότι ο πόνος εκατονταπλασιάζεται γνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος του παιδιού σου δεν θα πληρώσει. Εγώ χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Κατερίνα Τζιάλα γιατί χάρη στον αγώνα της έγινε κακούργημα αντί για πλημμέλημα να χτυπήσεις, να σκοτώσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί. Οι νόμοι αυτής της χώρας πάσχουν. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θυμό και την απογοήτευσή μου. Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει», είπε.

Η κα Κέλλυ Καμπάκη είπε ακόμα ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία. «Ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί μου ήταν σεσημασμένος και σκότωνε παιδιά με ναρκωτικά. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Δεν είχε χαρτιά και ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών. Ήταν ελεύθερος με την ανοχή του κράτους. Του έδωσαν ένα όπλο και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να πατήσει την σκανδάλη».

«Το θέμα μας δεν είναι μόνο η τιμωρία μετά αλλά η πρόληψη. Να μην συμβεί κάτι», είπε ακόμα. «Το μεγαλείο ψυχής δεν ήταν δικό μας αλλά του παιδιού μας», τόνισε η κα Καμπάκη αναφερόμενη στην δωρεά των οργάνων της.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024