Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ένας 60χρονος στη Λέσβο, ο οποίος κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά σε εξωτερικούς χώρους τριών επιχειρήσεων και δύο σπιτιών με αποτέλεσμα να καούν οχήματα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου.
Από την έρευνα των αρχών προκύπτει πως οι ενέργειες του φερόμενου δράστη προκάλεσαν φθορές σε 18 ΙΧ. Από αυτά, τα 13 καταστράφηκαν ολοσχερώς, μαζί με δύο δίκυκλα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).