
Έξαλλη η αδερφή του Ρονάλντο: «Όλα όσα έκανε ξεχάστηκαν»
Με μια ανάρτηση της η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε την απόφαση του Σάντος να αφήσει τον αδελφό της στον πάγκο στο ματς με την Ελβετία.
Η Πορτογαλία νίκησε το βράδυ της Τρίτης με το εμφατικό 6-1 την Ελβετία και προκρίθηκε στους «8» του Μουντιάλ αλλά η είδηση του ματς ήταν η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο.
Αυτό έκανε έξαλλη την αδελφή του Πορτογάλου σταρ που με μια ανάρτηση της επιτέθηκε στον προπονητή των Ιβήρων κατηγορώντας τον ότι ταπεινώνει τον Κριστιάνο.
Αναλυτικά το μήνυμά της:
«Ναι, ο Ρονάλντο δεν είναι αιώνιος, ναι, ο Ρονάλντο δεν θα παίζει για πάντα, δυστυχώς δεν βάζει γκολ τώρα, είναι μεγάλος, η Πορτογαλία δεν χρειάζεται τον Ρονάλντο.
Μιλήσαμε για αυτά που ακούσαμε, όμως όλα αυτά που έκανε δεν είναι πλέον σημαντικά, όλα όσα έκανε ξεχάστηκαν. Τώρα ζητούν συγγνώμη και δεν τον χρειάζονται. Το σημειώνω και θα μιλήσουμε αργότερα γι’ αυτό.
Σάντος, θα ζητήσεις συγγνώμη; Τώρα μπορούμε να γ@@@ όποιον θέλουμε. Είναι κρίμα να ταπεινώνεις έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσα πολλά».
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
- Δασμοί ή κατάρρευση: Το δίλημμα της ΕΕ απέναντι στην κινεζική επέλαση
- Κικίλιας από Χανιά: Ενίσχυση του Λιμενικού στην Κρήτη με επιπλέον εναέρια μέσα, Heron drones και νέα στελέχη
- Έγραψε ιστορία ο Ματαράτσο
- 39ο συνέδριο ΓΣΕΕ: Κυρίαρχος ο Γ. Παναγόπουλος – Αύξησε δυνάμεις η ΠΑΣΚΕ


